Mobiili.fi Samsung lipsautti seuraavan Androidin versionumeron julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android N.


  Samsung näyttäisi lipsauttaneen julki Googlen seuraavan Android-version numeroinnin. Google on julkistanut esiversion Android N -käyttöjärjestelmästä, mutta sen oikea nimi ja versionumero ovat kuitenkin olleet tähän asti hämärän peitossa. Samsungin lipsautuksen perusteella Android 6.0 Marshmallowin seuraaja, Android N, on saamassa versionumeron 7.0.

  Samsung päivitti hiljattain sen MultiWindow SDK 1.3.1 -kehitystyökalun versioon 1.3.1, ja ohjelmiston muutoslokissa mainitaan, että työkalu on nyt yhteensopiva ”Android N (7.0)” -käyttöjärjestelmän kanssa. Samsungin lipsautuksesta uutisoi SamMobile.

  Google on nimennyt Androidin eri versioita aakkosten mukaan edeten eri herkkujen nimillä, mutta versioiden numerointi ei ole ollut aivan yhtä selkeää. Android 6.0 Marshmallowia edelsi Lollipop versionumeroilla 5.0 – 5.1.1 ja sitä ennen käytössä olivat muun muassa 4.4 – 4.4.4 KitKat ja 4.1 – 4.3.1 Jelly Bean.

  ”Vaahtokarkin” eli Marshmallowin seuraajan epävirallinen lempinimi tällä hetkellä on New York Cheesecake eli juustokakku New Yorkin tyyliin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju