Mobiili.fi Samsung-lippulaivan etupaneeli näyttäytyy vuotokuvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2138
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy S7:stä on jo nähty useita tietovuotoja. Uusin raportti saapuu kuitenkin kuvamateriaalin kera. Nähtävillä uskotaan olevan Galaxy S7:n etupaneeli.

  GSMArena on julkaissut kaksi kuvaa, joiden väitetään esittelevän eri osia tulevasta Samsung-lippulaivasta. Ensimmäisessä on sarja etukameramoduuleita, jotka kuuluvat mallinumeron perusteella Galaxy S7:lle.

  [​IMG]
  Galaxy S7:n kameraelementit vuotokuvassa


  Toisessa taas näyttäytyy oletettavasti Galaxy S7:n koko etupaneeli. Esimerkiksi kotinäppäimen muoto on varsin selkeästi Samsung-tyylinen, mutta muilta osin laitteen designista on vaikea sanoa mitään. Tämä johtuu laitteen ympärillä olevista kuorista, joiden tarkoitus on oletettavasti piilottaa todellinen ulkonäkö testikäytössä.

  [​IMG]
  Galaxy S7:n etupaneeli vuotokuvassa


  Uutuuspuhelimen sisälle voidaan aiempien huhujen perusteella odottaa uutta ja tehokasta järjestelmäpiiriä, neljän gigatavun RAM-muistia, 5,1-tuumaista QHD-näyttöä sekä 12 ja 5 megapikselin kameroita. Uudempien tietojen perusteella takakamerassa on f/1.7-aukko. Lisäksi vesi- ja pölytiiviyden paluuta on ennustettu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju