Mobiili.fi Samsung lepyttelee suomalaisia 358 euron eduilla – Note7:n tilaus kannatti vaikka haluttua...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S7 -tarjous Galaxy Note7:n tilanneille esitettynä DNA:n sivuilla.


  Samsung pyysi eilen anteeksi sen Galaxy Note7 -puhelimesta aiheutunutta sotkua ja kertoi Note7:n tilanneille asiakkaille tarjottavan vaihtoehtoina Galaxy S7 tai Galaxy S7 edge -puhelimia. Luonnollisesti vaihtoehtona on myös tilauksesta luopuminen.

  Galaxy Note7 -tilaajista kiinni pitääkseen Samsung kuitenkin tarjoaa Suomessa merkittäviä etuja tilauksensa Galaxy S7:ään tai Galaxy S7 edgeen vaihtaville. Puhelimen saa 100 euron alennuksella normaalihinnasta ja kaupan päälle saa Gear VR -virtuaalilasit (arvo 149 euroa) sekä myös Samsungin 128 gigatavun muistikortin (arvo 109 euroa). Etujen yhteisarvo on 358 euroa.

  Kyse on Samsungin tarjouksesta, jonka käytännössä kaikki jälleenmyyjät hyödyntävät. Mobiili.fin vahvistamien tietojen mukaan kaikki kolme operaattoria DNA, Elisa ja Sonera tarjoavat asiakkailleen näitä tismalleen samoja etuja. Operaattorit ovat aloittaneet henkilökohtaiset yhteydenotot Galaxy Note7:n tilanneisiin puhelimitse, minkä lisäksi DNA on myös avannut sivustolleen erikoistarjouksesta kertovan sivun, josta Galaxy Note7 -tilaajat voivat nyt Galaxy S7 -tilauksensa tehdä.

  Galaxy Note7:n toimitusten piti alkaa Suomessa ennakkotilaajille alun perin jo 2. syyskuuta, mutta lopulta ne eivät alkaneet lainkaan.

  Samsungilla oli jo ennen Galaxy Note7:n lopullista kuoppaamista käynnissä kampanja, jossa Galaxy S7:n tai Galaxy S7 edgen ostaja sai kaupan päälle nyt myös Note7-ennakkotilaajien erikoistarjouksessa tarjottavan muistikortin. Lisäksi Note7-ennakkotilaukset sisälsivät aikanaan kaupan päälle Gear VR:n, joten tilaajat olisivat ne saaneet, jos alkuperäinen tilaus olisi tullut toimitettavaksi. Näin ollen uuden erikoistarjouskokonaisuuden uusi lisäys on lähinnä 100 euron alennus Galaxy S7:stä ja Galaxy S7 edgestä.

  Samsungin toisen vuosipuoliskon uuden lippulaivamallin pudottua pois pelistä, on sen paras vaihtoehto joulumarkkinoillakin huippuluokassa jo keväällä esitellyt Galaxy S7 -mallit. Uusia Galaxy S7 -kampanjoita ei siis todennäköisesti kannata sulkea pois odotuksista. Lisäksi Galaxy S7 -myyntiä saatetaan piristää uusilla värivaihtoehdoilla, mutta jo kuvavuodossa nähdyn Note7:stä tutun sinisen Blue Coral -värin tulosta Suomeen ei ole vielä tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju