Mobiili.fi Samsung keskeytti taas räjähtelevän Note7-huippupuhelimensa tuotannon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yhdysvalloissa kärähtänyt Note7-vaihtolaite Andrew Zuisin ottamassa kuvassa.


  Samsung on keskeyttänyt Galaxy Note7 -huippupuhelimensa tuotannon nyt sen jälkeen, kun myös alkuperäisten akkuongelmista epäiltyjen ja räjähtävien Note7-puhelinten lisäksi myös uudet, eri akuilla varustetut vaihtolaitteet ovat alkaneet räjähdellä.

  Korealainen alihankkijalähteeltä tiedon saanut Yonhap-uutistoimisto kertoo ainakin toistaiseksi väliaikaiseksi mainitusta tuotannon keskeytyksestä. Keskeytyksen kerrotaan olevan tehty yhdessä Etelä-Korean, Yhdysvaltojen ja Kiinan kuluttajaturvallisuusviranomaisten kanssa.

  Päätös on lopettanut tuotannon Samsungin Vietnamin tehtaalla, joka on vastuussa Note7:n maailmanlaajuisista toimituksista.

  Yhdysvalloissa suuret operaattorit, ensimmäisenä AT&T muiden seuratessa perästä, ovat myös keskeyttäneet jo Note7:n myynnin.

  Samsung ei ole vieläkään varsinaisesti julkisesti kommentoinut uusia ”turvallisten” Note7-vaihtovaitteiden räjähdystapauksia, joiden julkisuuteen tullut lukumäärä kasvoi viikonlopun huomattavasti.

  Samsung ei myöskään ole selkeästi kertonut kaikista sen tiedossa olleista tapauksista julkisuuteen ja on pyrkinyt pitämään räjähtäneiden puhelinten omistajia hiljaisina.

  Suomessa Note7-toimitukset eivät ehtineet alkaa ennen alkuperäistä myynnin keskeytystä ja 2,5 miljoonan jo myydyn Note7-laitteen vaihtoa eivätkä myöskään ennen nyt nähtyä ongelmien toista kierrosta. Toistaiseksi ei tiedetä, milloin Note7-myynti täällä olisi käynnistymässä – jos se ikinä enää käynnistyykään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju