Samsung kertoi kertovansa ensi viikolla milloin se kertoo Galaxy S8:sta – mutta tarkka...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216

Samsungin kutsukuva sen Barcelonan tilaisuuteen.


Samsung aikoo kertoa Mobile World Congressin yhteydessä Galaxy S8:n aikataulusta, on yhtiön mobiililiiketoiminnan vetäjä DJ Koh kertonut korealaismedioille.

Samsung ei tule viime vuosista poiketen julkistamaan uutta Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelintaan vielä Barcelonassa MWC:n yhteydessä. Huhutusti se tulee kuitenkin esittämään julkistustilaisuudessaan minuutin mittaisen ennakkovideon Galaxy S8:sta.

Erittäin vahvojen huhujen mukaan Samsung julkistaa Galaxy S8:n 29. maaliskuuta ainakin New Yorkissa, mahdollisesti samanaikaisesti myös Euroopassa, järjestettävässä omassa suuressa tilaisuudessaan. Myyntiin puhelin tulisi 21. huhtikuuta.

Galaxy S8 on tulossa perusversion ohella myös suurempana Galaxy S8+:na. Galaxy S8:ssa on 5,8 tuuman ja Galaxy S8+:ssa 6,2 tuuman näyttö, jotka kattavat aiempaa suuremman osan laitteen etupuolesta, jolta ei enää löydy kotinäppäintä.

Kaikki tärkeimmät tiedot ja kuva Galaxy S8:sta paljastuivat jo muutama viikko sitten mobiilialan ykkösvuotajan Evan Blassin toimesta.

Samsungin ensi viikon uutuuksia on Galaxy S8:n sijaan ainakin Galaxy Tab S3 -Android-tabletti, todennäköisesti myös Galaxy TabPro S2 -Windows-tabletti sekä mahdollisesti muutakin.


Galaxy S8. Evan Blassin VentureBeat-sivustolla aiemmin julkaisema kuva.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom