Mobiili.fi Samsung käänsi Note5-kelkkansa: käski lukea ohjeet, mutta muokkasi sisuksia vaivihkaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungin Galaxy Note -laitesarja sai viime vuonna odotetusti uuden jäsenen. Galaxy Note5:n valttikortti oli jälleen S Pen -kynä, joka aiheutti kuitenkin tällä kertaa yhtiölle murhetta. Laitteita rikkonut vika kynän säilytystavassa vaikuttaa nyt olevan korjattu.

  Viime vuonna useat Galaxy Note5 -käyttäjät valittivat, että kynän asettaminen laitteen sisään väärin päin saattoi jumittaa kynän ja johtaa edellen laitteen vioittumiseen. Oikein toimittaessa ongelmaa ei syntynyt, mutta nähtävästi virhe oli helppo tehdä. Tästä huolimatta Samsungin ensimmäinen kommentti asiaan oli, että käyttöohjeet kannattaisi lukea ennen laitteen käyttöä.

  Tiukasta kannastaan huolimatta yhtiö lisäsi näkyvämmän ohjeistuksen Note5-pakkausmateriaaleihin. Lisäksi Samsung on kaikessa hiljaisuudessa muuttanut puhelinten tekniikkaa, jotta kynävirhe ei aiheuttaisi pysyviä vammoja. Phandroidin mukaan uusien Note5-laitekappaleiden kytkintä on muutettu niin, ettei väärin päin syötetty kynä jää enää laitteeseen jumiin.

  Epäselväksi jää, kuinka kauan Samsung on valmistanut Galaxy Note5:ttä tällä korjauksella. Suomalaisia ongelma ei toki ole suoraan koskenut, sillä Samsung jätti aikanaan Note5:n julkaisematta Euroopassa. Huhujen mukaan jättipuhelin voi kuitenkin saapua meille jälkijunassa tänä vuonna.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju