Mobiili.fi Samsung julkaisee Galaxy S5:n uudelleen – tarkempi kamera, nopeammat yhteydet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S5 saa uudisversion S5 Neosta.


  Samsung Galaxy S5:n uusioversiosta kuultiin aiemmin tänä kesänä, kun tietyt jälleenmyyjät maailmalla aloittivat mallin ennakkomyynnin. Nyt puhelin lanseerataan kuitenkin virallisesti myös Suomessa. Muun muassa kameroita ja verkkoyhteyksiä uusiva Neo-malli saapuu myyntiin hyvinkin pian.

  Galaxy S5 Neo on pääosin vanha tuttu Galaxy S5. Tallella ovat siis esimerkiksi fyysiset mitat, 5,1-tuumainen Super AMOLED -näyttö ja kahden gigatavun RAM-muisti.

  Uudistuksiksi Samsung listaa takakameran, joka on vaihdettu aiempaa valovoimaisempaan. Hämäräkuvauksen pitäisi siis onnistua Neolla alkuperäistä S5:tä paremmin. Samalla etupuolelle on vaihdettu kahden megapikselin kameran tilalle viiden megapikselin kamera. Lisäksi USB-liitin ei ole enää erillisen kannen alla, vaikka puhelin onkin edelleen vedeltä ja pölyltä suojattu IP67-luokituksen mukaisesti.

  Verkkoyhteyspuolellakin nähdään parannuksia. Galaxy S5 Neo tukee nimittäin aiempaa nopeampia LTE-A-yhteyksiä, joilla voidaan yltää jopa 300 megabitin latausnopeuksiin. Vastapainoksi vanhan Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin tilalla on hillitympi Exynos-piiri, mikä toki auttaa hinnan laskemisessa.

  Galaxy S5 Neo saapuu Suomessa myyntiin syyskuun alussa. Suositushinta on 499 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju