Mobiili.fi Samsung ja Years & Years tarjoavat virtuaalisen live-konsertin tulevana sunnuntaina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Years & Years.


  Samsung juhlistaa Galaxy S7:n lanseerausta tarjoamalla eurooppalaisille Gear VR:n omistajille virtuaalisen live-konsertin, jota Samsung kehuu maailman ensimmäiseksi laatuaan. Brittipop-bändi Years & Yearsin konsertti on nähtävissä sunnuntaina 28. helmikuuta kello 21.30.  VR-konserttiin voi osallistua seuraavasti:

  [​IMG]
  Samsungin Gear VR -lasit


  Lataa Oculus Storesta ”Samsung Galaxy S7 presents Years & Years” – Gear VR -sovellus. Virittäydy tunnelmaan sunnuntaina kello 21:30. Samsung suosittelee käyttämään kuulokkeita Gear VR -laitteen kanssa. 360 asteen konserttikokemuksen aikana voi vaihtaa kuvakulmaa sivaltamalla Gear VR:n kosketusalustaa. Konsertti vaatii toimiakseen Gear VR:n sekä yhteensopivan älypuhelimen.

  Nelinkertainen BRIT Award -ehdokas Years & Years on lähdössä Euroopan-kiertueelle, ja kiertuetta pohjustetaan yhdessä Samsungin kanssa järjestettävällä virtuaalisella live-keikalla. Keikalla yhtye esittää neljä kappaletta sen platinaa myyneeltä Communion-albumilta. Gear VR:n kautta konserttia voi halutessaan katsoa niin eturivistä kuin suoraan lavalta tai laivan yläpuolella leijaillenkin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju