Samsung J200 käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Mr. Smith, 7/8/08.

 1. Mr. Smith

  Mr. Smith

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Kirjoitelkaa, miten luuri on toiminut ja onko hankinnan/harkinnan arvoinen. Hyvät ja harmittavat asiat kiinnostavat. Eli jos on kokemuksia, niin viestijonoon vaan.
   
 2. Jonskuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/9/05
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Z
  Tietäisikö joku että onko tässä puhelimessa oikeasti 3g ja edge? Kun puhelinvertailu.comissa sanotaan että pelkkä gprs, mutta kaikissa mainoksissa kehutaan 3G:tä. :S
   
 3. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29309
  Tykkäykset:
  7566
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Itse luottaisin valmistajan ilmoittamaan tietoon:

  Taajuus Kolmitaajuus (900 / 1 800 / 1 900 MHz)
  Verkko ja data 3G / GPRS / EDGE

  Lähde:
  Samsung.fi
   
 4. Jonskuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/9/05
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Z
  Saakohan tuon avulla toimimaan macilla 3g yhteyden bluetoothilla?
   
 5. XSquad

  XSquad

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/3/07
  Viestit:
  344
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  GT-I8910 ja Elisa
  Ei ainakaan valmistajan toimesta. Samsungin sivulla ei ole mitään installeria ohjelmistoille ja ajureille Maciin, joten en usko.
   
 6. Tertzi82

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/2/06
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Mitä muita ohjelmia tähän samsungiin saa asennettua kuin google mapsin?

  Haluaisin asentaa paremman mediasoittimen, kun tuo samsungin oma soitin ei suostu soittamaan mitään nettistreameja. Haluaisin kuunnella nettiradioita tuolla, mutta miten se onnistuu?

  Internet-selain vaikuttaa hyvältä, sivut näyttää samalta kuin tietokoneella, mutta näkyvissä on vain osa sivusta kerrallaan ja sitä voi vieritellä eri pysty ja vaakasuunnassa. Näytettävän osan kokoa voi muuttaa haluamakseen zoomaamalla sivua. Ongelmana on vaan, että aina kun klikkaa jotain nettisivulla olevaa ääni tai videostreamia niin yrittää avata mediasoittimeen sen, mutta herjaa jotain että tiedostomuotoa ei tueta :( Normaalisti netistä ladattavat tiedostot tallentuu puhelimen muistiin ja ainakin mp3:set soi hyvin. Myös word, excel, powerpoint ja pdf-tiedostoja pystyy lukemaan samsungilla. Joillakin sivuilla selain ilmoittaa, että sivu on liian iso eikä ehkä näy kunnolla, mutta sivu näkyy kuitenkin.

  Positiivisena yllätyksenä youtuben videot näkyy, mutta yle areenan videot näkyvät vain areenan mobiilisivustojen kautta, missä on vain muutamia ohjelmia katseltavissa. Vähän pettynyt olen siihen että tiedostoformaattien tuki ei ole ajan tasalla uudessa kännykässä, kuvittelin että näillä pystyisi katsomaan kaikkia normaaleja video ja äänitiedostoja eikä pelkästään mobiililaitteille räätälöityjä versioita.

  Tuo harmittaa, kun muuten puhelin on toiminnoiltaan lähes täydellinen. En olisi osannut kuvitella, että nykyisin saa 69 eurolla näin monipuolisen 3G-puhelimen. Muutaman päivän testailun jälkeen tämä puhelin tuntuu tosi kivalta, paljon pienempi kuin mun aikaisempi peruspuhelin ja sisältää näin paljon toimintoja.

  Toinen harmillinen omituisuus on se että en saa lähetettyä sähköpostilla yli 500 kilotavun kokoista kuvaa. Onko näissä noin alhainen kokorajoitus liitetiedostoille? MMS-viesteissä on 300kt rajoitus, mutta en tiennyt että sähköpostin lähetyskin on noin rajoitettua kännykässä.

  Datayhteyttä käytettäessä akku tyhjenee muutamassa tunnissa, mutta ilmeisesti tämä kuuluu asiaan näissä "älypuhelimissa"?

  Nokian S60-kännyköitä joskus kokeilin ja päätin että en osta ikinä mitään älypuhelinta, kun mä sain ne heti jumiin kun vähän aikaa räpläsin. Samsungia en ole vielä onnistunut sotkemaan, hyvin toimii käy ja kukkuu.

  Täytyy kirjoittaa enemmän kokemuksia kunhan saan tämän kytkettyä tietokoneeseen, mukana ei tullut mitään datakaapelia. Kuulokkeet tuli ja ne laitetaan samanlaiseen samsungin omaan liitäntään kuin laturikin. Tietokoneyhteyteen pitäisi olla bluetooth, mitä ei mun tietokoneessa näytä olevan. Millainen bluetooth-palikka tämän kaveriksi pitäisi ostaa? Merkkejä ja malleja noissa on monia, hinnat n. 20-25€, mutta onko väliä minkä niistä ostaa, toimiiko kaikki yhtä hyvin?
   
 7. Jonskuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/9/05
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Z
  Onko mun puhelimessa jotain vikaa vai joku tuon ominaisuus että välillä sammuu & käynnistyy itsestään uudelleen? Kerran huomasin että kappas kännykkä käynnistyy uudestaan, mutta luulin painaneeni vahingossa virtanappia. Nyt puhelin oli tuossa pöydällä ja yhtäkkiä siihen syttyi valot ja käynnistyi uudestaan. Pitäisikö tuo puhelin nyt laittaa huoltoon tms?

  Lisäksi tuon avulla ei saa macille 3g yhteyttä toimimaan. Testattu tigerillä ja leopardilla kahdella koneella.
   
 8. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29309
  Tykkäykset:
  7566
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Missään nimessähän ei sitä huoltoon kannata laittaa. Ole tyytyväinen extraominaisuudesta. [JÄRJETTÖMÄN ISO SILMÄÄ ISKEVÄ HYMIÖ]
   
 9. Temesus

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Noniin. Puhelimen hain postista tänään. Oli positiivinen yllätys tuo puhelimen ulkonäkö ja muutenkin varsin tyylikäs ilmestys. Puhelimessa toimii opera mini 4.2 (Uusin), ja bluetooth ominaisuus on varsin onnistunut. Ainoa mikä häiritsee on radion puute. Ja myös se ettei puhelimessa tule mukana data-kaapelia eikä mitään pelejä.
  +++++Plussat++++++
  Halpa hinta. (Sain 59€)
  Ulkonäkö.
  Bluetooth.
  Vakio kuulokkeet.
  Opera mini tuki.
  ------Miinukset---------
  Ei radiota.
  Ei data-kaapelia mukana.

  Yleisarvosana.
  Samsungin J200 on toimiva kokonaisuus pienillä puutteilla.
  Jos harkitset puhelimen ostoa ja budjetti <100€ osta tämä puhelin ja BT tikku. (5-10€).
  Kannattaa ostaa!!
   
 10. Tertzi82

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/2/06
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Samsung J200 päätyi äidilleni pelkkään puhekäyttöön kun saunalahti fiksu liittymä vaati 3G puhelimen toimiakseen. Itse olen yrittänyt pärjätä vanhalla 2G sonyericsson peruspuhelimella.

  Ensin meinasin ostaa itselleni samanlaisen lähinnä satunnaista nettikäyttöä varten, mutta koska huomasin että vaikka tuolla hätätilassa netin käyttö onnistuu ihan siedettävästi, niin on se yhä vieläkin aika rajoittunutta käyttää nettiä kännykällä.

  Ostin 3G kännykän sijaan Asus eee pc:n ja saunalahden mokkulan ja olen ollut tyytyväinen tähän ratkaisuun eikä enää ole 3G-kännykälle tarvetta kun tietokone kulkee mukana helposti.

  Samsungista on nyt vuoden käyttökokemus ja ainoat asiat mitkä lasken miinukseksi edellämainittujen netin tiedostoformaattirajoitusten lisäksi on hieman vaikeakäyttöinen kalenteri ja se että akkua täytyy ladata parin päivän välein.

  Hyvää J200:ssa on ollut se, että se on tarvinnut käynnistää uudelleen vuoden aikana ainoastaan yhden kerran, Samsung toimii siis todella vakaasti Nokialaisiin verrattuna.

  Kamera on osoittautunut uskomattoman hyväksi. Vaikka megapikseleitä on vain 1,3 niin tuolla on onnistunut lähes kaikki kuvat mitä olen kokeillut ottaa ja jopa sisällä otettujen kuvien laatu on ihan hyvä tietokoneelta katsellessa. Ulkona vastavaloon kuvatessa tulee kuvaan häiriötä mutta muuten kuvanlaatu on joissakin olosuhteissa jopa parempi kuin Samsungin 5Megapikselin kameran sisältävässä mallissa.

  Suosittelen ostamaan vaikka käytettynä. Halpa ja hyvä puhelin joka sopii ominaisuuksiensa puolesta hyvin vaikka teineille leikkikaluksi kunhan liittymässä on kiinteähintainen datapaketti. Tuossa on kaikki toiminnot samassa puhelimessa, kun taas useimmat Nokian kännykät sisältävät vain joko musiikkisoittimen, tai hyvän kameran, tai kehittyneet nettitoiminnot mutta harvemmin kaikkia samassa puhelimessa.
   

Jaa tämä viestiketju