Mobiili.fi Samsung heittäytyi muodikkaaksi – IoT ei ole asioiden vaan housujen Internet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  IoT eli asioiden tai esineiden Internet on väistämätön ilmiö, kun älyä ja verkkoyhteyksiä lisätään myös arkisiin laitteisiin. Samsungilla on kuitenkin kaikkien huulille nousseesta lyhenteestä hieman erilainen näkemys. Täältä tulee Internet of Trousers.

  [​IMG]Samsung paljasti tänään uuden Internet of Trousers -vaatelinjan, joka nimensä mukaisesti koostuu älykkäistä housuista. Vaatteet ovat luonnollisesti muodikkaat, mutta lisäksi niihin on piilotettu monia älyominaisuuksia.

  Internet of Trousers -tuotteet voivat esimerkiksi tunnistaa auki jääneen vetoketjun ja ilmoittaa asiasta muistutuksella. Samoin liian pitkä istuskelu tunnistetaan, jolloin käyttäjää kehotetaan lähtemään liikenteeseen. Vyötärön liiallinen kireys taas saattaa johtaa jääkaapin lukittumiseen, jotta ylensyöntiä ei tapahtuisi. Lisäksi erityinen ”Pysy housuissasi” -tila tunnistaa biosensoreilla käyttäjän kiihtymyksen ja rauhoittelee häntä tarvittaessa.

  Tässä vaiheessa useimmille lienee selvää, että kyseessä taitaa olla aprillipila. Tästä huolimatta markkinoilla on jo nähty teknisiä housuja, jotka voivat esimerkiksi ladata taskussa olevan puhelimen. Viime vuonna Samsung pilaili Galaxy S6 -ominaisuuksilla varustetulla älyveitsellä.

  [​IMG]
  Samsung kuvitteelliset älyhousut lukitsevat jääkaapin vyötärön kiristäessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju