Mobiili.fi Samsung haki suojaa puettavan laitteen ”keksinnölleen” – hakemuksen kuvissa kuitenkin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vasemmalla Apple Watch, oikealla kuva Samsungin patenttihakemuksesta.


  Samsungin eilen 4. elokuuta julkiseksi tulleessa yhdysvaltalaisessa patenttihakemuksessa esillä on ollut yllättävän tutun näköinen laite: Apple Watch.

  Alun perin 29. tammikuuta Yhdysvaltain patenttiviranomaiselle jätetyssä hakemuksessa käsitellään kokonaisuutta, jossa puettava älykellomainen laite yhdistyy vaihdettaviin rannekkeisiin ja vähintään toinen rannekkeista voi kytkeytyä myös elektronisesti itse runko-osaan.

  Kovin paljoa mielenkiintoa hakemus muuten tuskin olisi herättänyt, mutta Samsung on liittänyt hakemukseensa joukon ajatusta esitteleviä kuvia. Ja kuvista todella monissa ei esiinny Samsungin oman työn tulos, vaan sen kilpailijan Applen Watch-kello, kuten Business Insider -julkaisu on kertonut. Patenttia haetaan yleensä jonkin keksinnön suojaamiseksi, joten kovin järkevältä strategialta ei vaikuta liittää hakemukseen kuvia kilpailijan laitteesta, joka toteuttaa toiminnallisuuden, jolle patenttia hakemuksella haetaan.

  Business Insider on koonnut patenttihakemuksesta kuvia ja asettanut ne kätevästi vertailuun Apple Watchin rinnalle.

  [​IMG]
  Vasemmalla Apple Watch, oikealla kuva Samsungin patenttihakemuksesta.


  Samsungin patenttihakemus ei anna mitään syytä sille, miksi sen kuvissa on Apple Watch. Samsung ei ole ainakaan toistaiseksi myöskään kommentoinut asiaa. Samsung ja Apple olivat muutama vuosi sitten sittemmin hieman rauhoittuneessa, mutta yhä loppuratkaisua vaille olevassa kovassa patenttisodassa ympäri maailman.

  [​IMG]
  Apple Watch esiintyy laajasti Samsungin patenttihakemuksessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju