Samsung GT-I5700 Spica

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja rocketman, 28/2/11.

 1. rocketman Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/04
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Kaupan kohde?
  Samsung GT-I5700 Spica ​
  Takuu?
  12kk ​
  Kuitti?
  on ​
  Kytky?
  saattaa olla ​
  Kunto?
  hyvä ​
  Vaihto?
  kalliimpaan mahd ​
  Tuotteen tarkka kuvaus?
  Hyväkuntoinen Samsung Spica.
  Ostin 2kk sitten ensiomistajalta tyttärelle, kun halusi "Angry-Birds -puhelimen", mutta tässäpä tuo peli pyörii niin hitaasti, ettei pelaamisesta tule mitään. Täällä foorumilta propellipäät tiesivät kertoa, että Samsungin toimittamat 3d- tai muut peliajurit spicalle ovat riittämättömät raskaille peleille. Normikäyttö ja kevyemmät pelit ok.

  Flashasin uudempaan android 2.1 versioon, suomenkieli löytyy. Muutama peilattaessa näkyvä hentoinen naarmu näytössä eivät haittaa normikäyttöä, näytön alareunassa naarmu, joka on pääosin näyttöalueen ulkopuolella. Ei uusi, mutta yleisilmeeltään siisti ja hyvässä käyttökunnossa. Akku kesti tyttären käytöllä pari päivää.

  Kuitin/takuutodistuksen mukaan ostettu 25.3.2010, takuu lienee 24kk. En tiedä onko kytky, ei tullut kysyttyä ostettaessa, kuitissa lukee tele-finland, mutta tyttären Elisan liittymällä toimii, joten tuskin on ainakaan operaattorilukittu. Mukaan ei tule sd-muistikorttia. laturi ja usb-datakaapeli tulee mukaan cd:kin varmaan löytyy, tosin uusimmat softat saa verkosta.

  http://www.huuto.net/kohteet/samsung-gt-i5700-spica-android/168647808

  . ​
  Hintapyyntö?
  100 ​
  Sijainti?
  Helsinki ​
  Toimitustavat?
  mh, posti ​
  Myyjän nimi?
  JK ​
  Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
  0..400..425..455 ​
   

Jaa tämä viestiketju