• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Gear S3 Frontier

Tila
Ei auki vastauksille.

Ranssi85

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
7.9.2012
Viestit
63
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
S5 jne...
Takuu
28.12.2016 Alkaen
Kuitti
Kyllä
Väri
Musta
Kunto
99%
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
300
Sijainti
Pori
Toimitustavat
Sovittavissa
Myyjän (/ostajan) nimi?
Ranssi
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
ranssi85miukumaukugmail.com
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
-
Eli täältä 26.01.17 ostettu kello myyntiin, kyllä se apple watch vaan paremmin iphonen kanssa toimii vaikka tämä mukavempi muuten kyllä oli...

Mukaan täysi myyntipaketti missä siis kellon lisäksi laturi ja kumiranneke plus HOCOn metallinen ranneke. Tuon hocon asennuksessa sen lukot ottivat vähän itseensä eli jos sen pois ottaa en lupaa 100% että saa enään takaisin samoilla lukoilla.

Kellon kunnoksi ilmoitettu 99% koska jätän tuon 1% mahdollisuuden jos joku tarkkasilmäisempi sattuu löytämään naarmun, itse en löytänyt.

Sijaitsee porissa mutta kulkeutuu ainakin pori-uusikaupunki väliä omien menojen mukaan, kaupat mieluiten kasvotusten mutta kaikkea voi ehdottaa.
2017-02-24 13.22.42.jpg
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom