Mobiili.fi Samsung Gear IconX on aidosti langaton nappikuuloke – ”Maksimoi mukavuuden”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear IconX.


  Samsung esitteli viime yönä uuden Gear Fit2 -aktiivisuusrannekkeensa. Samalla yhtiö paljasti odotetut Gear IconX -nappikuulokkeet, jotka toimivat täysin langattomasti ja Gear Fit2:n tapaan toimivat tarvittaessa myös itsenäisesti.

  [​IMG]
  Gear IconX:ssä on vaihdettava kuuloketyyny ja sivusiiveke.


  Gear IconX on siis langaton nappikuulokepari, joka yhdistyy muihin laitteisiin Bluetoothin kautta. Kuulokkeiden mukana tulee kolmen eri kokoluokan kuuloketyynyt ja sivusiivekkeet, joiden avulla kuulokkeiden pitäisi sopia useimpiin korviin. Samoin värivaihtoehtoja on kolme: musta, valkoinen ja sininen.

  Mielenkiintoisena lisänä kuulokkeisiin on leivottu monenlaisia ominaisuuksia. Gear IconX -kuulokkeet keräävät liikuntasuorituksista dataa, kuten sykkeen, kuljetun matkan ja nopeuden. Nämä tiedot voidaan luonnollisesti synkronoida yhteensopivaan sovellukseen, kuten Samsungin omaan S Healthiin.

  [​IMG]
  Samsung Gear IconX.


  Gear IconX -kuulokkeet kykenevät myös musiikin hallintaan. Tauot ja kappaleiden vaihto onnistuvat kuulokkeita napauttamalla tai pyyhkäisemällä. Kirsikkana kakun päällä on neljän gigatavun sisäinen muisti, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun myös pelkkien kuulokkeiden avulla – eli ilman puhelinta.

  Itse kuulokkeiden lisäksi pakettiin kuuluu säilytysrasia, jossa kuulokkeet myös ladataan. Sasmungin mukaan rasian sisäinen akku tarjoaa reissun päällä oleville kaksi lisälatausta kuulokkeisiin ilman tarvetta kytkeä kokonaisuutta seinään.

  [​IMG]
  Gear IconX ja laturina toimiva säilytysrasia.


  Gear IconX:stä ei toistaiseksi ole saatavilla tarkkoja julkaisu- ja hintatietoja. Samsung kertoi ainoastaan, että kuulokkeet saapuvat markkinoille vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä, eli heinäkuun ja syyskuun välillä.


  [​IMG]
  Samsung Gear IconX.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju