• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Samsung Galaxy Z Fold2 5G 12/256GB (Musta) Varkaus

Tila
Ei auki vastauksille.

kowardi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
186   0   0
Liittynyt
20.5.2011
Viestit
9913
Reaktiopisteet
9647
Puhelinmalli
joku lippulaiva
Takuu
Kyllä, Care+ aktivoitu 30.9
Kuitti
Sähköinen
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
256
Kunto
Mint (sisänäytön kalvossa voi olla naarmua mutta en kyllä itse näe)
Vaihto
vahva ehkä Note 20 Ultralle
Hintapyyntö
1650
Sijainti
Varkaus
Toimitustavat
Neuvotellaan
Myyjän nimi
Joonas K
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Aikansa kutakin. Tämä oli THÖ puhelin mutta liikkuminen ulkona on niin riskialtista etten voi elää ajatuksen kanssa :D Laatikot hilppeineen mukaan luonnollisesti.

Vaihdokin on oltava ensin minulla jos sellaista tarjotaan, ja kunto virheetön myös siinä.

Etunäytössä kalvossa huomasin yhden naarmun :)
 
Viimeksi muokattu:

matias katiskoski

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.5.2015
Viestit
14
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung galaxy s20 ultra 5g
Mites vaihtoa Galaxy s20 ultraan 5g malliin? Täysin virheetön, puhelimella ikää 4kk.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom