1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

samsung galaxy y, samsung tilin poisto ja tehdasasetusten palautus

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja viljami1, 25/6/12.

 1. viljami1

  Liittynyt:
  16/7/05
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  23
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z3+
  eli pitäisi saada palautettua samsung galaxy y puhelimeen tehdasasetukset

  kuitenkin pitäisi pystyä poistamaan samsung tili ensin, ( sen jälkeen vasta pääsee palauttamaan tehdasasetukset) salasanaa nyt tälle tilille ei kukaan vaan muista

  pystyykö tuon samsung tilin poiston esim huollossa tai jotenkin muuten ohittamaan, että pystyisi puhelimen nollaamaan tehdasasetuksille
   
 2. massimo Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  2814
  Tykkäykset:
  183
  Mulla ei ole Galaxy Y:tä, mutta android kuitenkin. Itse sain tilin pois kun menin asetuksien kautta "tilit ja synkronointi" ja täältä sitten poistin tilin. En tarvinnut mitään tunnuksia tai salasanoja. Kokeilepa löytyy sultakin.
   
 3. Tini100

  Liittynyt:
  7/7/08
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Dual
  Alla olevalla koodilla ainakin Notessa kaikki pyyhkiytyy ja puhelin palauttaa tehdasasetukset. Luulisi toimivan muissakin Galaxyissa.

  Use this method to hard reset your Samsung Galaxy Note N7000: Enter *2767*3855#. Warning! All your data including contacts, messages etc. will be lost! Copy all your necessary data/Contacts/Messages etc. to SIM or make backup to your PC before full reset! Take out SIM card before full reset.
   

Jaa tämä viestiketju