• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE WIFI 64 GT MYSTIC PINK

Tila
Ei auki vastauksille.

hellu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
15   0   0
Liittynyt
6.4.2004
Viestit
170
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
5s
Takuu
Juu
Kuitti
Kyllä
Ostopaikka
Power
Väri
Pink
Kunto
Uuden veroinen
Vaihto
noup
Hintapyyntö
330
Sijainti
Jpää
Toimitustavat
Posti/nouto.
Hulluilta päiviltä ostettu ja huomattu, että ei tälle käyttöä ole, muutaman kerran jaksanut tätä pläräillä ja sen jälkeen ollut käyttämättömänä. Kunto virheetön.
Mukaan 128G muistikortti, kotelo ja tietenkin alkuperäinen paketti+kuitti.
Posti tai nouto Jpää.
 • 12,4" WQXGA+ TFT näyttö
 • Qualcomm SD7325 prosessori
 • 64 Gt tallennustila ja 4 Gt RAM
 • Tarkka kasvojentunnistus ja 2 laadukasta AKG kaiutinta
 • 8 MP AF kamera ja 5 MP etukamera
 • Wi-Fi 5 ja Bluetooth 5.0
 • 10 090 mAh akku
 • Tukee 45 W pikalatausta
 

Liitteet

 • 20221101_155234.jpg
  20221101_155234.jpg
  315 KB · Katsottu: 6
 • 20221101_155303.jpg
  20221101_155303.jpg
  258.5 KB · Katsottu: 6
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom