Samsung Galaxy Tab S3 tulossa S Pen -kynän kanssa – ja vain yhdessä koossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

Samsungin kutsukuva sen Barcelonan tilaisuuteen.


Samsungin keskisin uutuus sen 26. helmikuuta Mobile World Congressin yhteydessä järjestettävässä julkistustilaisuudessa tulee näillä näkymin olemaan uusi Galaxy Tab S3 -huipputabletti.

Samsungin kutsukuva tilaisuuteen vihjasi myös tablettijulkistukseta.

Tuoreimpien huhujen mukaan Galaxy Tab S3:n mukana tullaan toimittamaan Samsungin S Pen -kynä. Näin kertoo omiin lähteisiinsä perustuen SamMobile-sivusto. Lisäksi myös WinFuture.de-sivuston Roland Quandt on Twitterissä todennut saman.

SamMobilen mukaan tabletissa ei kuitenkaan tulisi olemaan säilytyspaikkaa S Pen -kynälle, mutta myyntipakkauksessa kynä olisi mukana. Quandt puolestaan mainitsee Galaxy Tab S3:n olevan tulossa mustana sekä uutena hopeisena värivaihtoehtona, mutta ei enää valkoisena. Lisäksi uusi tablettimalli olisi tulossa vain yhdessä koossa – ei enää myös kasituumaisena.

Jo aiemmat huhut ovat paljastaneet Galaxy Tab S3:stä paljon teknisiä yksityiskohtia

  • Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio
  • 9,6 tuuman näyttö 2048×1535 pikselillä
  • Sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä
  • Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri (tai Samsungin oma Exynos)
  • 4 gigatavua RAM-muistia
  • 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin kamera
  • USB-C-liitäntä
  • Paksuus vain 5,6 millimetriä
  • Wi-Fi- ja mobiiliverkkoversiot tuttuun tapaan

Tällä viikolla SlashGear julkaisi jo myös väitetyn lehdistökuvan Galaxy Tab S3:sta. Alta löytyvä kuva on kuitenkin helppo tuomita väärennetyksi kuvanmuokkaukseksi. Takaa se voi kertoa aidosti Galaxy Tab S3:n ulkonäöstä, sillä se on tehty aiemmin Yhdysvaltain viestintäviranomaisen FCC:n dokumenteista paljastuneiden tietojen perusteella. Etupuolelta puuttuu kuitenkin Galaxy Tab S3:aan edelleen odotettava kotinäppäin ja muutenkin kuva tabletista edestä näyttää olevan luotu vain samaan tyyliin hiljattain Galaxy S8:stä nähtyjen kuvanmuokkausten tapaan.

Galaxy Tab S3:n ohella Samsung voi julkistaa Barcelonassa myös uuden version Windowsilla varustetusta Galaxy TabPro S:stä. Lisäksi luvassa pitäisi olla myös minuutin mittainen video, jolla vilautetaan vasta 29. maaliskuuta julkistettavaksi odotettua uutta Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelinta.


Ei oikeasti Samsung Galaxy Tab S3. Väitetyn kuvan julkaisi SlashGear.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom