• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy Tab S2 "New Edition" 4G 9.7" - takuu 12/2018 + book cover + näppis

Mikaa__

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
7.12.2007
Viestit
219
Reaktiopisteet
76
Puhelinmalli
Vähän kaikkia kokkeiltu..
Takuu
19.12.2018
Kuitti
On
Väri
Musta
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
450
Sijainti
Oulu
Toimitustavat
Nouto tai posti
Myyjän (/ostajan) nimi?
Mika Koski
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
yv:llä
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
yv:llä
Hyväkuntoinen, toisen tabletin tieltä siirtyvä laite. Löytyy mukaan oma book cover (arvo 59,90€) sekä bluetooth näppäimistö (arvo ~30€). Paketissa kaikki mitä uutenakin, laturi ja ohjelappusia.

Tämä on siis new edition malli.
 

Liitteet

 • 20170420_185033.jpg
  20170420_185033.jpg
  452 KB · Katsottu: 114
 • 20170421_182018.jpg
  20170421_182018.jpg
  326.8 KB · Katsottu: 91

Mikaa__

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
7.12.2007
Viestit
219
Reaktiopisteet
76
Puhelinmalli
Vähän kaikkia kokkeiltu..
Vielä kaupan, silikoni suoja myös kaupanpäälle.
Uusi hinta 400e.
 
Top Bottom