Samsung Galaxy Tab S -käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja jusutus, 16/7/14.

 1. Efekti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/07
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  5
  Vuoden 2014 Tab S 8.4 Wi-Fi sai yllättäen päivityksen (varmastikin viimeisen sellaisen) melkein kahden vuoden päivitystauon jälkeen. Tuon ekan Tab S -malliston laitteet saivat tuota pienemmän mallin Wi-Fi-versiota lukuun ottamatta joskus viime vuoden alkupuolella päivityksen joulukuun 2016 tietoturvapätseillä. Laitoin reilu vuosi sitten Samsungille viestiä, miksi 8.4 Wi-Fi-malli jätettiin päivityksettä, mutta 10.5 Wi-Fi- ja 4G-mallit sekä 8.4 4G saivat päivityksen, jolloin sain epämääräisen vastauksen, että päivitykset valuvat laitteille pikkuhiljaa (...). Päivityksen julkaisusta oli viestin lähettämisen aikaan mennyt puoli vuotta, joten oletin, ettei tämä malli päivitystä tule enää näkemään, joten yllätyin suuresti, kun tabi eilen alkoi lataa asennuspakettia. Ennen päivitystä oli siis syyskuun 2016 tietoturvapätsit, eilen lataamani päivitys toi mukanaan elokuun 2017 pätsit. Versio pysyi Android 6.0.1:nä. Mitä SamMobilesta vilkaisin, niin päivitys on ainakin toistaiseksi julkaistu vain 8.4 Wi-Fi-mallille.
   
 2. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3399
  Tykkäykset:
  276
  Hyvä se jossain vaiheessa on perustaa uusi keskustelu esim kun tulee kohta uusi S-arjalainen. Kohta ei tiedetä mistä puhutaan. Hyviä esimerkkejä löytyy.
   
 3. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3399
  Tykkäykset:
  276
  Huomenna pitäisi olla Sampan S4 käytössä. Toivottavasti tällä pärjää pitkään.
   
 4. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3399
  Tykkäykset:
  276
  Nyt on Sampan S4 saatu. Ensimmäisenä ulkonäkö vertailua S3een. Tosin mulla oli S3 vajaa vuosi sitten, joten vertailu on muistin varassa. S3 on paljon laadukkaamman tuntuinen. S4sen kun ottaa käteen tuntuu siltä kun olisi muovia. Jonkinlainen suojakotelo on pakko hankkia, liukkauden takia. Kirjoittelen lisää myöhemmin, jos jaksan.
   
 5. Kimbyyri

  Kimbyyri Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  7/7/11
  Viestit:
  50
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  s8+
  Jaksa nyt ihmeessä. Vuoden vanha s3 kädessä ja kiinnoistais tietää mitä mahdollista muuta eroa/parannusta. Ei tässäkään vielä mitään vikaa ole, lagitus kait se ärsyttävin ominaisuus näissä vanhenevissa laitteissa tulee vastaan.

  Näppäinkotelolla tällä tekee jopa pieniä työjuttuja, exeliä ja wordia. Tässä kynä on hyvin toimiva, tulee käytettyä tekstin kaappauksiin esim. pdf tiedostoista.
   
 6. masass

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/16
  Viestit:
  50
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Iphone
  Minkälaisia nämä sampan kalliimmat tabletit oikein ovat? Ipad pro käyttäjänä tottunut, että tabletti on yhtä hyvä, tehokas ja ennenkaikkea pitkäikäinen laite kuin puhelimena toimiva iphone 8 plus.

  Kovasti olisi kuitenkin kiinnostusta android puolelle ja huomasinkin sampalta tulleen tuon uuden s4 tabletin. Kuinka pitkää lagitonta käyttöikää tällaiselle voi odottaa ja minkälaisia nämä ovat verrattuna androidin lippulaiva puhelimiin? Speksejä selaillessa silmiin pisti snapdragon 835 joten pisti miettimään miksi tämä on koottu vanhasta tekniikasta...
   
 7. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3399
  Tykkäykset:
  276
  Korjataanpa tätä mun kirjoittamaani tekstiä. Muistin juuri äsken että vertasin tätä S malliin eli tosi vanhaan malliin, joka mulla oli joskus aikoinaan. Muuten teksti on paikkansa pitävä.
   
 8. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3399
  Tykkäykset:
  276
  Laitetaanpa jotain kommenttia S4sta.
  Pidän DEX näytöstä. Paljon parempi mitä normaali tylsä näyttö. Huonoa tässä on vain se että näyttöä ei voi käyttää pystyssä. Kaikki sovellukset eivät tue vielä DEXiä. Kaikkia ei voi muuttaa koko näytön kokoiseksi.
  Hyvä toiminto on kun pystyy kirjoittamaan kynällä näyttöön, vaikka näyttö on suljettu.
  Muutamia elokuva pätkiä katsellut ja hieno on näyttö ja äänet ihan mukavat.
  Akku kesti ensimmäisestä latauksesta noin 7 päivää. Joka on ihan hyvä, tosin tabin käyttö ei ole kovinkaan paljon.
  Laite ei ole lämmennyt, joten mukava käyttää.
   
 9. jollila

  jollila Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/08
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  5
  S4-kokemusta mulla ei ole, eikä varmaan koskaan tule olemaankaan, mut toivottavasti siinä on parempi sormenjälkilukija kuin tässä s3ssa. Tää on nimittäin paskin ikinä, toimii erittäin harvoin eli ei.
  Käyttö muutenkin melko tahmeaa, esim. "Avoimet softat"-nappula toimii tehoihin nähden melkoisella viiveellä ja paljon hitaammin kuin esim. vanhassa sony z3 compact -tabletissa.
   

Jaa tämä viestiketju