• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Samsung Galaxy S8

pekka.p

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.10.2003
Viestit
35
Reaktiopisteet
6
Puhelinmalli
One plus 7 pro 5G Saunalahti ja True Th
Takuu
Ei
Kuitti
Voi ehkä löytyä kirjanpidosta.
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
64 gb
Kunto
erinomainen
Vaihto
ei
Hintapyyntö
150
Sijainti
KUSTAVI
Toimitustavat
Posti, nouto, tai voin toimittaa Turku-Raisio suunnille
Myyjän nimi
Pekka Pynnönen
Myyjän sähköposti
pattaya20@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0505982709
Loistokuntoinen puhelin, Ei kolhuja eikä naarmuja, lastun kuori (kuvassa) aina päällä, tästä hyvä ja edullinen puhelin vaikka jälkikasvulle, kamera tekee loistojälkeä vielä tämänpäivän mittapuunkin mukaan
Huhtikuussa 2019 vaihdettu uusi näyttö ja akku puhelimeen samsungin huollon toimesta.

Voin myös toimittaa puhelimen kustavi-turku akselille.
 

Liitteet

 • samppa6.jpg
  samppa6.jpg
  93.8 KB · Katsottu: 36
 • samppa5.jpg
  samppa5.jpg
  129.2 KB · Katsottu: 29
 • samppa4.jpg
  samppa4.jpg
  54.5 KB · Katsottu: 25
 • samppa3.jpg
  samppa3.jpg
  110.1 KB · Katsottu: 27
 • samppa2.jpg
  samppa2.jpg
  32 KB · Katsottu: 25
 • samppa1.jpg
  samppa1.jpg
  38.3 KB · Katsottu: 24
 • samppa.jpg
  samppa.jpg
  19.2 KB · Katsottu: 37

pekka.p

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.10.2003
Viestit
35
Reaktiopisteet
6
Puhelinmalli
One plus 7 pro 5G Saunalahti ja True Th
Up, hintaa tarkistettu
 
Top Bottom