Mobiili.fi Samsung Galaxy S8 voidaan julkistaa 26. helmikuuta – mutta tämä ei sitä vahvista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2136
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S8 julkistetaan MWC-aattona 26. helmikuuta. Tai jo aiemmin?


  Vasta ensi vuoden alkupuolella odotettava Samsung Galaxy S8 esiintyy nykyisin huhuissa jo lähes päivittäin. Niin tänäänkin.

  Tuore Twitterissä @Ricciolo1-nimimerkin julkaisema ja monien uutisoima kuva väittää olevansa teaser-ennakkokuva tulevasta julkistuksen ajankohdasta. Kuva on lähes varmasti huijausta, mutta Galaxy S8 voidaan kuitenkin hyvinkin julkistaa juuri kuvan mainitsemana päivänä 26. helmikuuta.

  26. helmikuuta on ensi vuonna Barcelonan vuotuisen mobiilialan suurtapahtuman Mobile World Congressin aattosunnuntai ja perinteisesti useiden eri julkistusten päivä. Esimerkiksi viime vuonna Samsung monien muiden muassa julkisti omat kevään uutuutensa juuri MWC:tä edeltävänä sunnuntaina, suurimpina tähtinään tietenkin Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet.

  Käytännössä ensi keväänkin osalta Galaxy S8:t tullaan julkistamaan viimeistään 26. helmikuuta. Ensi vuosi voi kuitenkin jälleen tuoda muutoksen ja Galaxy S8 -julkistus voidaankin nähdä odotettua aiemmin räjähtämispisteeseen – myös kirjaimellisesti – edenneen Galaxy Note7 -katastrofin jälkimainingeissa. Samsung tarvitsee nyt kipeästi uutta huippuluokan myytävää ennemmin kuin myöhemmin.

  Useat eri tahot ovat jo aikaisemman julkistuksen nostaneet spekulaationa esiin, mutta varsinaisia pontevampia huhuja ei ole vielä kuultu.

  Galaxy S8:sta odotetaan suurta muutosta nykyiseen.

  Tuoreimpien huhujen mukaan senkin koko etupuoli on näyttöä erillisen kotinäppäimen ja sormenjälkitunnistimen poistuessa. Lisäksi näyttö voisi mahdolliseesti kaartua sivujen ohella myös ylhäältä ja alhaalta puhelimen reunoille. Aiemmat huhut ovat jo odottaneet Galaxy S8:aan 4K-tarkkuutta näyttöön, taakse kaksoiskameraa sekä sisuksiin malliversiosta riippuen uusia tehokkaita Samsungin omaa tai Qualcommin järjestelmäpiiriä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju