Samsung Galaxy S8 -puhelimet myyntiin viikkoa luultua myöhemmin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15420
Reaktiopisteet
104

Samsung Galaxy S8 Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.


Samsung tulee aloittamaan Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelintensa myynnin viikkoa aiemmin raportoitua myöhemmin, paljastaa VentureBeat-sivustolla tuttu vuotaja Evan Blass, joka on aiemmin julkaissut laajoja Galaxy S8 -paljastuksia kuvien sekä kattavien teknisten tietojen muodossa.

Alun perin Blass kertoi Samsungin suunnittelevan Galaxy S8 -puhelintensa myynnin maailmanlaajuista aloitusta 21. huhtikuuta. Nyt päivämäärä on muuttunut viikkoa myöhemmäksi, 28. huhtikuuta. Mitään erityistä syytä Blassin lähde ei viivästykselle pystynyt tarjoamaan.

Viime vuosina Samsung on julkistanut uuden lippulaivaälypuhelimensa jo Mobile World Congressissa, mutta tänä vuonna se päätti toimia toisin: MWC:ssä Samsungilta nähtiin vain joukko tabletteja, ja Galaxy S8:n esittelyn vahvistettiin tapahtuvan 29. maaliskuuta. Tältä osin suunnitelma on myös pysynyt ennallaan, toteaa Blass nyt. Julkistuksen ja myyntiintulon väliin on näin jäämässä kolmen viikon sijaan kuukausi aikaa.

Samsung tulee julkistamaan Galaxy S8:n omassa tilaisuudessaan New Yorkissa sekä ilmeisesti samanaikaisesti myös Lontoossa. Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n rinnalla tullaan näkemään myös niiden kanssa yhteensopiva uusi versio Gear VR -virtuaalilaseista.

Galaxy S8 ja Galaxy S8+ jakavat tekniset ominaisuudet, mutta Galaxy S8:ssa on 5,8 tuuman ja Galaxy S8+:ssa 6,2 tuuman näyttö – kummassakin kuvasuhde on erikoinen 18.5:9. Eroa on myös akun kapasiteetissa (3 000 tai 3 500 milliampeerituntia). Molemmissa näyttö kattaa suuremman osan etupuolesta, sormenjälkitunnistin löytyy takaa yhdessä edelleen vain yhden 12 megapikselin kameran kanssa, RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua.

Suomeen Galaxy S8 -puhelimet tulevat mitä todennäköisimmin Samsungin omalla uudella Exynos 8895 -järjestelmäpiirillä. Valitut markkinat, kuten Yhdysvallat, saavat Qualcommin Snapdragon 835:llä varustetun version.

Ohjelmistossa uutta on Samsungin uusi Bixby-virtuaaliavustaja, joka saa myös oman aktivointipainikkeensa puhelimen sivulle.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom