Samsung Galaxy S8 julkistetaan maaliskuun lopussa? Tämä uudesta huippupuhelimesta tiedetään jo

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Galaxy S8:sta huhujen ja vuotojen perusteella luotu kuva.


Samsung Galaxy S8 -huhumylly pyörii jo vinhasti. Puhelimen julkistukseen on kuitenkin vielä reilusti aikaa, mikäli on uskominen tuoreinta paljastusta.

Aiemmista paljastuksistaan melko luotettavaksi tiedetty Ricciolo on kertonut Twitterissä, että Samsung julkistaisi Galaxy S8:n 29. maaliskuuta. Myyntiin se tulisi viikolla 17. Aiemmin myyntiintulopäiväksi on huhuttu edeltävää viikkoa, tarkemmin viikon tiistaipäivää 18. huhtikuuta sekä myös edeltävän viikon lauantaita 15. huhtikuuta. Kyse voi olla myös aikataulusta eri maissa, ja tilanne voi toki yhä elää ja muuttua. Odottavan aika on vielä pitkä.


#S8 is READY & will be present to mwc,though NOT showcased to big public.. Little bird told me 3/29 , available w17, from 849 !!! #galaxyS8

— Ricciolo (@Ricciolo1) January 16, 2017


Jo aiemmin on raportoitu useiden eri tahojen toimesta, että Samsung ei julkistaisi Galaxy S8 -puhelinta poikkeuksellisesti tänä vuonna Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopussa. Sen sijaan julkistus tapahtuisi myöhemmin sen omassa tilaisuudessa, mahdollisesti ainakin New Yorkissa.

Galaxy S8:sta on kuultu viime päivinäkin lukuisia huhuja ja nähty erilaisia todennäköisesti huhujen perusteella luotuja kuvia. Myös venäläisvuotaja Eldar Murtazin on Mobile-review-sivustollaan paljastanut väitettyjä tietoja Galaxy S8:n yksityiskohdista – joskin Murtazinin tiedoissa ei oikeastaan ole mitään uutta, vaan samaa on kuultu jo aiemminkin.

Tuoreimpien huhujen jälkeen Galaxy S8:sta tiedetään nyt tämä:


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom