• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Samsung Galaxy s8 *699e*

Tila
Ei auki vastauksille.

Noppi's

Valoa kohti!
Palaute - 100%
234   0   0
Liittynyt
26.6.2011
Viestit
10177
Reaktiopisteet
9007
Puhelinmalli
📱📲
Takuu
Alkaen 20.4.17 Dna 36kk takuu. Jokainen voi lukea itse dna:n sivuilta tuosta 24kk ylittävästä takuusta.
Kuitti
On. Mainittakoon että ostettu suoralla rahalla niin ei poikien tarvitse lässyttää osareista ja pikavipeistä.
Väri
Orkkidean harmaa
Tallennustila
64
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
699
Sijainti
Häme
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän puhelinnumero
Yyveellä
Nähty ja koettu.

Kuitteineen ja paketteineen.

Näytössä samsungin oma muovikalvo. Takana screennightin kalvo. Myös harmaa clear cover mukaan joka ollut koko ajan käytössä.

Puhelin ja rojut virheettömiä.

Ei ole kiire myydä joten turha tulla hakemaan pilkkahintaan minkäänmoisella batmobiililla.
 

0100883

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
1.5.2009
Viestit
345
Reaktiopisteet
244
Puhelinmalli
Samsung Z FOLD2 5G
Ostan tämän, ainoa haaste olisi matka Riihimäelle. Olisiko mahdollista ajaa vaikka keskiviikkona puoleen väliin Turkua vastaan?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom