• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S7e gold + kuoria 400€

Tila
Ei auki vastauksille.

yepp

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
43   0   0
Liittynyt
30.10.2003
Viestit
2392
Reaktiopisteet
312
Puhelinmalli
iPhone 13 128gb
Takuu
11.10.2016 ostettu
Kuitti
ON
Väri
Gold Platinium
Tallennustila
32gb
Kunto
OK
Vaihto
EI
Hintapyyntö
400€
Sijainti
Vantaa
Toimitustavat
Nouto/posti
Myyjän nimi
Simo Mäkinen
Myyjän sähköposti
makinen.simo@gmail.com
11.10.2016 elisan kaupasta ostettu asiakaspalautus(?) luuri, oli täysin virheetön ja ostopäivästä eteenpän 24kk takuu. Myynnin syy vain ja ainoastaan että halusin suoranäyttöisen puhelimen, ikävä kyllä tulee tämän kameraa ja muokattavuutta. Yläreunassa etukameran kohdalla alumiinissa pieni nirhauma (näkyy kuvassa), kotinäppäimeen ilmestynyt jostain naarmuja, mutta näyttä virheetön. Ihan lasin yläreunassa kaiuttimen yläpuolella saattaa jotain minimalistista jälkeä olla. Takana ei käytön jälkiä, aina ollut kotelossaan. Eli pientä jälkeä löytyy, mutta mielestäni yleisilmeeltä siisti, tällä hetkellä muovikalvo paikalla.

Mukaan:
-Puhelin
-Laturi
-Laatikko
-kuitti
-kuulokkeet (kerran kokeiltu)
-kirkas muovitakakuori, aika naarmuilla jo, mutta suojaa hyvin ja on lähes huomaamaton.

OTG vai mikä olikaan palikka ainoa mikä matkasta hävinnyt.

s7ekaikki.jpg s7ekotinappi.jpg s7eylareuna.jpg
 

yepp

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
43   0   0
Liittynyt
30.10.2003
Viestit
2392
Reaktiopisteet
312
Puhelinmalli
iPhone 13 128gb
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom