1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 vastaan LG-pesukone – Kumpi voittaa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Samsungin uuden Galaxy S7 -puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu se vedenpitävyys. Ymmärrettävästi tämä on ajanut monet tahot testaamaan, millaisista olosuhteista puhelin voi selvitä. Eräs erikoisimmista lienee koe, jossa Galaxy S7 heitetään pesukoneeseen.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7.


  YouTube-käyttäjä Max Lee on julkaissut videon, jossa Galaxy S7 asetetaan varsin rajuun kestävyystestiin. Puhelin pääsee nimittäin kokemaan LG-pesukoneen 45 minuutin pesuohjelman.

  Puhelimen ympärillä on kirkas suojakuori ja kasa pyykkiä, joiden tehtävä on oletettavasti suojata iskuilta. Vedeltä tarjolla ei kuitenkaan ole muuta suojaa kuin puhelimen oma IP-luokitus.

  Videon perusteella Samsung-lippulaiva vaikuttaa selvinneen koettelemuksesta kunnialla. Leellä on hieman vaikeuksia sormenjälkitunnistuksen kanssa ja samoin mikrofonin toimintalaatu pesun jäljiltä arvelluttaa miestä, mutta oletettavasti tilanne normalisoituu, kun laite pääsee kunnolla kuivamaan. Pääosin puhelin toimii kuitenkin videon loppupuolella moitteetta. Oman mielipiteesi testistä voit muodostaa kurkkaamalla pesukonevideon alta:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju