Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 vastaan LG G5: kameroiden kuvanlaadussa valtava ero

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Keväiset lippulaivajulkistukset alkavat olla vähitellen ohi ja uusina puhelimina markkinoille on saatu muun muassa HTC 10, Samsung Galaxy S7 ja LG G10. Uusien mallien myötä myös ensimmäiset vertailutestit ovat ilmestyneet nettiin ja jälleen kerran yksi pääkohdista on ollut lippulaivapuhelinten kamerat.

  Jo aikaisemmin uutisoimme siitä, miten DxOMark nosti HTC 10 kevään parhaimmaksi kamerapuhelimeksi rinta rinnan Galaxy S7:n kanssa. Nyt myös LG G5:n kamerasta on saatu viitteitä, sillä PhoneArena on omilla sivuillaan julkaissut vertailun Galaxy S7:n ja LG G5:n välillä.

  Hieman yllättävästi lippulaivamallien väliltä löytyi suuria eroja kuvanlaadussa, vaikka viime vuonna LG G4 ja Galaxy S6 arvioitiin monessa yhteydessä lähes samanvertaiseksi. PhoneArenan järjestämässä sokkotestissä Galaxy S7:n kuvat arvosteltiin lähes kautta linjan LG G5:ttä paremmiksi.

  Pienenä poikkeuksena sääntöön LG G5 keräsi vertailussa paremmat pisteet hämärälähikuvauksessa. Esimerkkikuvassa Galaxy S7 kärsi hämärässä etenkin punertavasta väritoistosta, siinä missä LG G5 piti värisävyt neutraalimpina. Esimerkkikuviin sekä vertailuun kokonaisuudessaan voi tutustua PhoneArenan sivuilta.  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  Aiemmin mobiili.fissä julkaistuja Galaxy S7:llä otettuja testikuvia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju