Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 tulossa peräti neljänä erilaisena versiona

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty tietokonemallinnus Galaxy S/:stä.


  Samsungin ensi kevään lippulaivamalli Galaxy S7 näyttäisi olevan tulossa peräti neljänä erilaisena versiona. Tuore vuoto ei varsinaisesti tule yllätyksenä, sillä tänä vuonna nähtiin jo kolme erilaista versiota Galaxy S6:sta.

  Tunnettu vuotaja @evleaks eli Evan Blass on Twitterissä jakanut kuvakaappauksen laitelistauksesta, joka mainitsee mallit Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Plus ja Galaxy S7 Edge Plus. Tämänvuotisia mallejahan olivat S6, S6 edge ja S6 edge+, joten ensi vuodelle mallisto täydentyy siis isolla, suoralla näytöllä varustetulla S7 Plus (tai S7+) -mallilla.

  Jo aiemmin on huhuttu, että S7:stä on tulossa kaksi erikokoista versiota. Niistä pienempi on mitoiltaan hyvin lähellä S6-mallia, eli sen näyttö lienee kooltaan tutut 5,1 tuumaa, kun taas malleista suuremman mitat viittaavat jopa kuusituumaiseen näyttöön, kun S6 edge+:ssa näyttö oli kooltaan 5,7 tuumaa.

  @evleaksin tämänpäiväinen vuoto on linjassa myös Puolan T-Mobilen hiljattain vuotaman julkaisuaikataulun kanssa. Sen mukaan Samsung olisi ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä julkaisemassa yhteensä neljä Galaxy-mallia.


  Well isn't this interesting… pic.twitter.com/imbSzQslcH

  — Evan Blass (@evleaks) 11. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju