Mobiili.fi Samsung Galaxy S7:sta vuotaa kuvia ja tietoja – julkaisu lähestyy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin seuraavan lippulaivapuhelimen, Galaxy S7:n, julkaisu lähestyy hiljalleen. Kuten aiemmin on jo raportoitu, laitteen huhutaan ilmestyvän neljänä erilaisena versiona. Näillä näkymin tulossa on sekä suoralla näytöllä varustettu perusversio että reunoiltaan kaarevalla näytöllä varustettu Edge-versio. Lisäksi molemmista versioista on tulossa myös isommilla näytöillä varustetut Plus-mallit. Näyttöjen koot ovat huhujen mukaan 5,2 ja 6 tuumaa.

  [​IMG]

  GSMArena on julkaissut liudan kiinalaisen suojakotelovalmistajan vuotamia mallikuvia. Myös tänä vuonna julkaistut Galaxy S6 -mallit paljastuivat vastaavasti etukäteen kotelovalmistajien kuvissa. Uusien laitteiden muotoilu vastaa pitkälti Galaxy S6 -malleja ja myös materiaaleina näyttää jälleen olevan lasia ja alumiinia. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kaarevalla näytöllä varustetuissa Edge-malleissa takaosa näyttäisi olevan suora, kun taas suoralla näytöllä varustetuissa malleissa takaosa on reunoiltaan kaareva. Vastaavaa muotoilua nähtiin syksyllä julkaistuissa Galaxy S6 edge+:ssa ja Galaxy Note 5:ssä.

  [​IMG]

  Myös SamMobile-sivusto on raportoinut uusista Galaxy S7 -huhuista, ja sen mukaan uudet mallit saattaisivat käyttää käyttäjän tunnistamiseen iirisskanneria. Vastaava ratkaisu on käytössä ainakin Microsoftin Lumia 950 -puhelimissa. Lisäksi SamMobilen mukaan Samsungin huhutaan järjestävän Galaxy S7 -mallien esittelytilaisuuden jo alle kahden kuukauden kuluttua, eli 20. helmikuuta.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju