Mobiili.fi Samsung Galaxy S7:stä tulossa GIF-tehdas suositun ominaisuuden avulla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2086
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Niin sanotuista elävistä kuvista, jotka kaappaavat rajatusti liikettä yhden perinteisen valokuvan lisäksi, on nähty vuosien saatossa monia versioita. iPhone 6s:n myötä suosituksi noussut ominaisuus on nähtävästi nyt tekemässä tuloaan uuden sukupolven Galaxy-lippulaivaan.

  Android Geeks kertoo lähteidensä paljastaneen, että Samsung testaa Applen Live Photosin vanavedessä vastaavaa ominaisuutta. Kuvaominaisuus olisi suuntaamassa Galaxy S7 -puhelimelle ja kulkee toistaiseksi nimillä Vivid Photo ja Timeless Photo.

  Live Photos -ominaisuudesta Vivid Photo eroaa siinä, että se ei tallenna ääntä. Lähteiden mukaan tämä mahdollistaa muun muassa sen, että käyttäjät voivat julkaista ottamiaan eläviä kuvia GIF-kuvina sosiaalisessa mediassa.

  Apple saattoi tehdä elävistä kuvista aiempaa kuuluisamman toiminnon, mutta yhtiö ei kuitenkaan ehtinyt apajille ensin. Hyvin vastaavia toimintoja on nähty esimerkiksi Lumioissa nimellä Living Images ja HTC:lla nimellä Zoe Capture. Pian ominaisuus löytynee myös Samsung Galaxy S7:stä. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei kyseessä ole vielä varmistettu tieto.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju