Mobiili.fi Samsung Galaxy S7:stä putoilee tietoja – tulossa kaksi eri versiota?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S6 ja S6 edge


  Samsungin tämän vuoden lippulaivapuhelimet, Galaxyt S6, S6 edge, S6 edge+ ja Note 5, on julkaistu ja myyntiin saatu (paitsi Note 5 Euroopassa), joten nyt on aika suunnata katseet ensi vuoden mallistoon ja niihin liittyviin huhuihin. Uusi Galaxy S7 saattaisi perinteiseen tapaan olla tulossa alkukeväästä, ja siitä alkaakin jo juoruja liikkua. Erään arvion mukaan siitä saattaisi olla tulossa kaksi erikokoista versiota.

  SamMobilen mukaan Galaxy S7:ää olisi kehitetty työnimellä ”Project Lucky”, mikä viittaan numeroon 7 onnennumerona. SamMobilen saamien tietojen mukaan Samsung saattaisi kehitellä S7:ään jonkinlaista kaksoiskamerajärjestelmää, joskin tämä on vielä toistaiseksi hyvin epämääräinen ja kyseenalainen huhu.

  Nyt GSMArena raportoi vuotaneista testituloksista, joissa esiintyy kaksi Samsungin testipuhelinta, työnimillä ”Project Lucky” ja ”Lucky LTE”. Testien perusteella molemmissa laitteissa olisi käytössä Samsungin oma Exynos 8890 -suoritin, kun taas RAM-muistia Luckyssa on kolme gigatavua ja Lucky LTE:ssä neljä gigatavua. Lisäksi huhuissa on liikkunut kahtakin eri kokoa S7:n näytölle, joko 5,2 tai 5,7 tuumaa. RAM-muistilukemat näissä vuotaneissa testituloksissa ovat aina vähintäänkin kyseenalaisia, mutta mieleen tulee mahdollisuus, että Samsung valmistelisi kevääksi sekä perusversiota että jonkinlaista Plus-versiota S7:stä. Tänä vuonnahan keväällä julkaistiin S6 edge, jossa oli 5,1-tuumainen näyttö ja kolme gigatavua RAM-muistia, kun taas syksyllä julkaistiin S6 edge+, jossa näyttö oli kasvanut 5,7 tuumaan ja RAM-muistin määrä noussut neljään gigatavuun.

  Uutta Galaxy S7 -mallia kannattanee näillä näkymin odotella julkistettavaksi vasta ensi maaliskuussa, joten moni yksityiskohta ehtii vielä muuttua ennen sitä, ja huhuihin kannattaakin tässä vaiheessa suhtautua varauksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju