Mobiili.fi Samsung Galaxy S7:n ja S7 edgen myynnin alkamisajasta huhutaan jo

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappaus Jermaine Smitin Galaxy S7 -konseptivideosta


  Samsungin seuraavien huippupuhelimien esittelyyn on näillä näkymin aikaa vielä reilut kolme viikkoa, mutta myös myynnin alkamisajankohdasta alkaa liikkua huhuja. SamMobile kertoo lukuisista raporteista, joiden mukaan Galaxy S7 ja S7 edge saapuisivat kauppojen hyllyille jo ennen maaliskuun puoliväliä.

  Jo aiemmin huhuttiin Galaxy S7:n ja S7 edgen myynnin alkavan maaliskuun aikana, mutta nyt niiden juorutaan saapuvan myyntiin ainakin Yhdysvalloissa ja joissain Euroopan maissa 11. maaliskuuta. Mikäli huhu pitää paikkansa, alkaisi niiden myynti noin kuukautta aiemmin kuin S6-mallien myynti viime vuonna. Galaxy S6:n ja S6 edgen myynti viime vuonna alkoi 10. huhtikuuta ja Suomeen ne saapuivat päivää myöhemmin, eli 11. huhtikuuta.

  Viimeisimpien huhujen mukaan Samsung esittelisi helmikuussa 5,1-tuumaisilla näytöillä varustetut Galaxy S7:n ja S7 edgen, ja 5,7-tuumainen S7 edge+ olisi tulossa myöhemmin tänä vuonna. Tekniikan osalta odotettavissa on ainakin Snapdragon 820- tai Exynos 8890 -suoritin, neljän gigatavun RAM-muisti ja 12 megapikselin takakamera. Myös vesitiiviydestä ja muistikorttipaikasta on huhuttu. Lisäksi luvassa saattaa olla myös reilusti parempi akkukesto kuin Galaxy S6 -malleissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju