Mobiili.fi Samsung Galaxy S7:n AOD-näyttö uudistui – lainaa Note7:stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy Note7:lle kävi lopulta köpelösti, mutta akkuongelmia lukuun ottamatta kyseessä oli kerrassaan erinomainen Android-puhelin. Niinpä onkin täysin perusteltua, että Samsung aikoo ottaa Note7:n käyttöjärjestelmästä mausteita myös Galaxy S7 -malleihin. S7-malleille tulossa oleva Android 7.0 Nougat -päivitys lainaa uuden Grace UX -käyttöliittymän Note7:ltä, mutta AOD-näyttö (Always On Display, eli aina päällä pysyvä näyttötila) on jo nyt saanut päivityksenä vaikutteita Notesta.

  [​IMG]

  Galaxy S7 -mallien AOD-versio 1.4.02 tuo uusia vaihtoehtoja asetusvalikkoon. Kaksi aiempaa kalenterinäkymää on korvattu yhdellä uudella kalenterinäkymällä ja tarjolle on tullut myös ”maailmankello”, eli paikallisen ajan lisäksi AOD-näyttö voi näyttää myös jonkin toisen paikan ja aikavyöhykkeen kellonajan. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus näyttää jokin kuva AOD-näytöllä tai laittaa kellon alle oma tekstinpätkä.

  AOD-näyttö näkyy laitteen ollessa lukittuna ja näytön muuten pimeänä. Sen mahdollistaa AMOLED-näyttö, jossa ainoastaan käytössä olevat pikselit ovat valaistuina, eikä koko näyttöä tarvitse valaista, jolloin virrankulutus pysyy aisoissa. Samsungin mukaan päivitys parantaa myös AOD-näytön virranhallintaa, ja toiminto kuluttaa akun varausta alle prosentin tunnissa.

  [​IMG]

  Tukea kolmannen osapuolen sovellusten ilmoituksille ei päivityksessä tule, mutta se otettaneen käyttöön tulevan Android Nougat -päivityksen yhteydessä. AOD-näyttö kuitenkin tukee musiikkisovelluksia jo nyt niin, että se voi kertoa soivan kappaleen nimen.

  AOD-näytön version voi tarkistaa ja päivittää S7:n tai S7 edgen asetusvalikosta, kohdasta Asetukset – Näyttö – Always on display – Tietoja: Always on display.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju