• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S7+latausalusta, 32GB, musta, takuu *Turku

Tila
Ei auki vastauksille.

Jarsatusz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
29.3.2017
Viestit
72
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
SGS7
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Musta
Tallennustila
32GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei enää tarvetta
Hintapyyntö
375€ + pk:t (6€)
Sijainti
Turku
Toimitustavat
Mieluiten nouto. Toimitus turun lähialueella pientä korvausta vastaan sekä postitus mahdollinen
Myyjän nimi
Jari Pakarinen
Myyjän sähköposti
jamboa@hotmail.com
Myyjän puhelinnumero
Nolla neli neli -0101011
Myynnissä ehjä ja hyväkuntoinen S7. Laite ostettu 12.9.2016 Elisalta. Asennettuna uusin virallinen android 7.0.
Tämä on paras ikinä omistamistani puhelimista, mutta isompaa näyttöä käyttäneenä sitä on jäänyt kaipailemaan... Uusi puhelin on tilattu, joten ei enää tarvetta vaihtureille.

Mukaan ostopakkaus sisältäen käyttämättömät kuulokkeet, Samsung laturi, ohjekirja, ostokuitti sekä Samsung langaton latausalusta

aSRArFq.jpg


Toimitus mieluiten noutona Turku-Mynämäki väliltä. Myös postitus onnistuu ja pientä korvausta vastaan toimitus turun seudulla

Edit. Muualle myyntiin
 
Viimeksi muokattu:

kynis

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
2.1.2013
Viestit
91
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Nokia 6250 bitches!
vaihto minttikuntoinen honor 8 + huawei watch?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom