Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 ja S7 edge esitellään ensi kuussa – S7 edge+ tulossa myöhemmin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Galaxy S7 kotelovalmistajan vuotamassa mallikuvassa.


  Samsungin tulevien lippulaivapuhelimien ympärillä on jo kovasti heitetty noppaa ja yritetty arvailla ja päätellä, minkälaisia versioita puhelimestaan korealaisjätti on julkaisemassa. Aiemmin huhuissa on liikkunut jopa neljä erilaista Galaxy S7 -mallia, joiden jossain vaiheessa arveltiin ilmestyvän samaan aikaan tulevana keväänä. Uusin raportti kuitenkin viittaa siihen, että Samsung olisi noudattamassa julkaisun kanssa suunnilleen viimevuotista kaavaa.

  Näillä näkymin Samsung esittelee 5,1-tuumaisilla näytöillä varustetut Galaxy S7:n ja S7 edgen helmikuun lopulla, Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä. Aivan vastaavasti kävi viime vuonna Galaxy S6:lle ja S6 edgelle. Isompaa, 5,7-tuumaisella näytöllä varustettua Galaxy S7 edge+ -mallia sen sijaan joudutaan SamMobilen mukaan odottamaan joitain kuukausia pidempään. Viime vuonna S6 edge+ julkaistiin syksyllä, samaan aikaan Galaxy Note 5:n kanssa.

  Galaxy S7:n teknisistä ominaisuuksista on myös huhuttu jo runsaasti. Näillä näkymin S7-malleista on tulossa sekä Qualcomm Snapdragon 820 -suorittimella että Samsung Exynos 8890 -suorittimella varustetut versiot. Vastaavia Snapdragon- ja Exynos-versioita on tehty ennenkin eri markkina-alueille. Muita teknisiä ominaisuuksia lienevät neljän gigatavun RAM-muisti, 12 megapikselin takakamera sekä 2560 x 1440 pikselin näyttö. Muita huhuissa liikkuneita ominaisuuksia ovat paineentunnistuksella varustettu ”3D Touch”- tai ”Force Touch” -näyttö sekä mahdollisesti myös Galaxy S6 -malleista puuttuneet vesitiiviys ja muistikorttipaikka. Näihin huhuihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju