• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Samsung Galaxy S7 Gold Platinum *Kuvat lisätty*

Tila
Ei auki vastauksille.

Ironcobra

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
79   0   0
Liittynyt
27.9.2010
Viestit
702
Reaktiopisteet
123
Puhelinmalli
Oneplus 3T 128gb
Takuu
12/18
Kuitti
Kyllä
Väri
Gold Platinum
Tallennustila
32gb
Kunto
10
Vaihto
Vain ja ainoastaan
Hintapyyntö
Vaihto
Sijainti
Turku
Toimitustavat
F2F, jos posti niin tarvitsen vaihtokappaleen ensin
Myyjän nimi
Lauri Tuomenoksa
Myyjän sähköposti
laurituomenoksa88@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0458902445
Priimakunnossa oleva S7 gold platinum vaihdetaan vaihtelun vuoksi toiseen kapulaan. Kunto täysin virheetön ja mukaan laatikko orkkiskamoilla ja takuukuitti. Ostettu joulukuussa. Olen nirso puhelimien kanssa joten tässä mallit jotka kiinnostavat pääasiassa: Sony Xperia XZ, Galaxy S7 edge + 100€, Iphone 7 plus, Lg G5/V20 välirahaa tapauskohtaisesti puolin ja toisin. Vaihtokappaleen oltava myös hyvässä kunnossa.
 

Liitteet

 • image.jpg
  image.jpg
  476.9 KB · Katsottu: 99
 • image.jpg
  image.jpg
  418.5 KB · Katsottu: 106
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom