Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 esiintyy vuotovideolla – kaivatut ominaisuudet tekevät paluun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 vuotokuvassa.


  Samsung Galaxy S7:n virallinen julkistus on enää muutaman päivän päässä, ja lukuisten vuotojen myötä alkavat myös laitteen tekniset tiedot olla hyvin pitkälti selvillä. Android Authority on nyt saanut haltuunsa kaksi kuvaa sekä videon, joista saa hyvän käsityksen uutuuden ulkonäöstä. Myös muutamat monien kaipaamat tekniset ominaisuudet mainitaan vuodon yhteydessä.

  Ulkoisesti Galaxy S7 muistuttaa hyvin paljon viimevuotista S6-mallia, mutta erityisesti videolta näkyy, kuinka takaosaltaan kaareva laite on hieman edeltäjäänsä paksumpi ja muotoilultaan muhkumpi. Yhdeksi syyksi kasvaneelle paksuudelle on ounasteltu isompaa akkua, ja Android Auhtorityn mukaan S7:n akun kapasiteetti olisi 2800 milliampeerituntia. Aiemmin jopa 3000 milliampeeritunnin akusta on huhuttu, mutta joka tapauksessa lisäystä on tulossa mukavasti, sillä S6:ssa akun kapasiteetti oli 2550 milliampeerituntia.

  [​IMG]

  Viime keväänä Galaxy S6 menetti edeltäjästään tutut muistikorttipaikan sekä vesitiiviyden. Niiden on huhuttu tekevän paluun S7-malleissa, ja Android Authorityn saamat tiedot vahvistavat huhuja. S7:n kerrotaan olevan joko IP67- tai IP68-luokiteltu. Molemmat luokitukset tarkoittavat pöly- ja vesitiiviyttä, mutta erona on, että IP67 tarkoittaa laitteen kestävän nopean pulahduksen veteen, kun taas IP68 kestää pidemmän upotuksen. Joka tapauksessa Galaxy S7:n pitäisi selvitä huoleti esimerkiksi vesisateesta tai roiskevedestä. Lisäksi muistikorttipaikan sanotaan tekevän paluun, mutta toisin kuin vielä kaksi vuotta sitten Galaxy S5:n kohdalla, akku ei enää ole käyttäjän vaihdettavissa.

  Takakameran tarkkuus Galaxy S7:ssä näyttäisi olevan edeltäjäänsä pienempi. Tuorein vuoto alleviivaa jo pitkään liikkunutta huhua, jonka mukaan takakameran tarkkuus putoaa 16 megapikselistä 12 megapikseliin, mutta isompien pikseleiden ansiosta kamera tallentaa paremmin valoa erityisesti hämärässä.

  Hyvin paljon Galaxy S7:stä tiedetään jo siis ennen julkistusta. Nähtäväksi jää, onko Samsung onnistunut jättämään joitain salaisuuksia julkistustilaisuudessa kerrottaviksi. Yksi erikoisuus ensi sunnuntain tilaisuudessa voisi olla huhuttu 360 asteen kamera.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju