1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Samsung Galaxy S7 edgeen tulossa mojovan kokoinen akku

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Väitetyt Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge vuotokuvassa


  Samsungin viime keväänä esittelemät Galaxy S6 ja S6 edge olivat akkujensa osalta pettymys monille. Akkukesto laitteissa ei ollut kehuttava, ja erityisen paha pettymys useille oli, etteivät akut enää olleet käyttäjän vaihdettavissa. Nopea lataus ja tuki langattomalle lataukselle lämmittävät käyttäjän mieltä vain tiettyyn pisteeseen asti, mutta joskus pitäisi puhelimessa yksinkertaisesti olla todella iso akku, että laitetta voisi huoleti käyttää. Tänä vuonna Samsung näyttää tuovan parannusta ainakin akkujen kokoihin, vaikkei vaihdettavia akkuja kannatakaan odottaa.

  [​IMG]
  Galaxy S7 edge kävi FCC:n tarkastettavana, ja akun kapasiteetti paljastui.


  Jo aiemmin on maailmalta kantautunut huhua, että Galaxy S7:ssä olisi paitsi edeltäjäänsä isompi akku, myös selvästi parempi akkukesto. Galaxy S7:n akun kapasiteetiksi on huhuttu 3000 milliampeerituntia, mutta S7 edge näyttäisi pistävän vielä reilusti paremmaksi. S7 ja S7 edge kävivät hiljattain Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC:n syynissä, ja viraston dokumenttien perusteella S7 edgen akun kapasiteetti on peräti 3600 milliampeerituntia. Vertailun vuoksi S6:ssa kapasiteettia oli 2550 milliampeerituntia, S6 edgessä 2600 milliampeerituntia ja isossa S6 edge+:ssakin vain 3000 milliampeerituntia. S7 edge näyttäisi akkunsa osalta päihittävän esimerkiksi kaikki Samsungin isot Note-sarjan puhelimet. Usein kuulee käyttäjien toivovan, että puhelinvalmistajat laittaisivat puhelimiin isompia akkuja, sen sijaan että tekisivät laitteista aina vain ohuempia. Nyt näyttää, että Samsungilla on näitä toiveita kuunneltu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju