• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung galaxy S7 edge + vr lasit

Tila
Ei auki vastauksille.

willyman

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
10.1.2014
Viestit
72
Reaktiopisteet
29
Puhelinmalli
Xiaomi 11T Pro 5G
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Black onyx
Tallennustila
32
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
450
Sijainti
Lahti
Toimitustavat
Mieluiten f2f
Myyjän nimi
Ville Sievänen
Myyjän puhelinnumero
0440369881
Myydään mate 9 tieltä pois 22.2.16 tilattu S7 edge, vr lasit ja Samsungin takakuori, 2in1 lompakkokotelo ja langaton laturi . Haettu tänään takuuhuollosta missä vaihdettu näyttö, joten täysin naarmuton yksilö. Mukaan kaikki laatikosta laturiin. Pidennetty dna:n 3v takuu. IMG_20170202_121602.jpg IMG_20170202_124336.jpg IMG_20170202_124320.jpg
 
Viimeksi muokattu:

ZooCrew

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
38   0   0
Liittynyt
13.5.2015
Viestit
203
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
Nokia 8
Lähdetään tarjouskilpailuun mukaan, joten tarjotaan 410€ postiennakolla Vantaalle.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom