• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung galaxy S7 edge + vr lasit

Tila
Ei auki vastauksille.

willyman

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
10.1.2014
Viestit
46
Reaktiopisteet
8
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Black onyx
Tallennustila
32
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
450
Sijainti
Lahti
Toimitustavat
Mieluiten f2f
Myyjän nimi
Ville Sievänen
Myyjän puhelinnumero
0440369881
Myydään mate 9 tieltä pois 22.2.16 tilattu S7 edge, vr lasit ja Samsungin takakuori, 2in1 lompakkokotelo ja langaton laturi . Haettu tänään takuuhuollosta missä vaihdettu näyttö, joten täysin naarmuton yksilö. Mukaan kaikki laatikosta laturiin. Pidennetty dna:n 3v takuu. IMG_20170202_121602.jpg IMG_20170202_124336.jpg IMG_20170202_124320.jpg
 
Viimeksi muokattu:

ZooCrew

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
13.5.2015
Viestit
203
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
Nokia 8
Lähdetään tarjouskilpailuun mukaan, joten tarjotaan 410€ postiennakolla Vantaalle.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom