• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S7 Edge, black + 64GB SDkortti

Tila
Ei auki vastauksille.

Psaikke

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
23   0   0
Liittynyt
23.1.2009
Viestit
5501
Reaktiopisteet
3251
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Note 20 Ultra SD
Takuu
Ei
Kuitti
ei
Väri
musta
Tallennustila
32GB + 64 GB SDkortti
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
240
Sijainti
Tuuri
Toimitustavat
Posti
Myyjän nimi
Psaikke
Myyjän sähköposti
psaikke@gmail.com
Tästä nyt edukkaasti n. 13 kk käytössä ollut huippuluuri! Reunoissa on muutamia käytön jälkiä, joista kuvia ohessa, etu- ja takalasissa myös joitakin hiusnaarmuja, joita ei helposti edes huomaa. Puhelin on muuten huippukunnossa, sisällä on uusin Android Nougat ja akku uudenveroisessa kunnossa. Nougatin mukana ei myöskään akkukesto laskenut vaan pikemminkin parani.
Mukaan tulee Proportan sleeve-tyylinen kotelo ja Melkcon suojakotelo, ohessa kuvat myös molemmista.
Mukaan myös Sandisk Ultra 64 GB muistikortti ja Sampan laturi + piuha.
HUOM, kuulokkeita ja orkkispakettia ei tule mukaan!
Edit: varaukset yv:llä, nopein voittaa. Postikulut 5€.
samppa1.jpg samppa2.jpg samppa3.jpg samppa4.jpg samppa5.jpg samppa6.jpg samppakotelo.jpg samppakotelo2.jpg samppakotelo3.jpg
 

Liitteet

 • samppa.jpg
  samppa.jpg
  332.2 KB · Katsottu: 368
 • samppa0.jpg
  samppa0.jpg
  334 KB · Katsottu: 326
Viimeksi muokattu:

Rollorosso 90

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
170   0   0
Liittynyt
27.7.2004
Viestit
757
Reaktiopisteet
93
Puhelinmalli
Jo vuodesta 2001 telefoonit inspiroinut.
Mulle! Kyselen lisää tietoa vielä.
 

Timpaxi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
194   0   0
Liittynyt
27.10.2007
Viestit
4574
Reaktiopisteet
5552
Puhelinmalli
Note20 Ultra SD
Jos ei mee niin tänne sit
 

Psaikke

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
23   0   0
Liittynyt
23.1.2009
Viestit
5501
Reaktiopisteet
3251
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Note 20 Ultra SD
Nosto ylös ja hinnan alennus!!!
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom