• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Samsung Galaxy S6

Tila
Ei auki vastauksille.

QPappa

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
29.11.2011
Viestit
72
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
Alussa oli Motorola NMT läppämalli.
Takuu
12/2017
Kuitti
On
Väri
Kulta
Tallennustila
32
Kunto
Kiitettävä
Vaihto
Kyllä, Yli 5,5" ja yli 32Gb (+muistikortti) tai 64-128 Gb muistilla varustetut
Hintapyyntö
350
Sijainti
Keuruu
Toimitustavat
Nouto, Posti, Matkahuolto
Myyjän nimi
Jani Teppo
Myyjän sähköposti
jani (ät ) tuki.guru
Myyjän puhelinnumero
0505747641
Myydään Samsung S6 muistikapasiteetin rajoituksien vuoksi. Käyttämäni ohjelmat tarvitsee isomman muistin.
Tosi hyvä kuntoinen puhelin, jossa panssarilasi ollut alusta saakka käytössä. Panssarilasin ja näytön väliin jäi yksi roska joka näkyy kuvassa keskellä. Ostettu 7.12.2015 paikallisesta Veikon Koneesta, takuuta siis jäljellä paljon!!

Mukaan: mukana tulleet tarvikkeet + läpinäkyvä (kulta) suoja + paikallaan oleva panssarilasi

Kuvia: https://goo.gl/photos/2RtSWEbD2bnv7z1i9
 

QPappa

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
29.11.2011
Viestit
72
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
Alussa oli Motorola NMT läppämalli.
Muokattu: Vaihto mahdollista johonkin "mielenkiintoiseen" esim. Oppo R7s / R7 Plus, Blackberry Passport, One+ Two 64 Gb.
Suoraan myynti edelleen mahdollista!
 

QPappa

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
29.11.2011
Viestit
72
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
Alussa oli Motorola NMT läppämalli.
Päivitetty vaihdokkilistaa eli haussa näytön koko yli 5,5" ja yli 32Gb (+muistikortti) tai 64-128 Gb muistilla varustetut. Eli Note 4, Nexus...myös edellä mainitut kiinnostaa. Kiinnostaa arvonlisäverovähennyskelpoiset yksilötkin ed. kriteereillä.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom