Mobiili.fi Samsung Galaxy S6 edge+:n erikoisuudet ja tylyt hinnat paljastuivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsung esittelee huomenna torstaina ainakin kaksi uutta puhelinta, eli Galaxy Note 5:n ja Galaxy S6 edge+:n. Näistä jälkimmäinen on isompi versio viime keväänä julkaistusta Galaxy S6 edgestä, ja ominaista laitteelle on sen molemmilta reunoilta kaareutuva näyttö. Tuore vuoto kertoo, että edge+ saa myös hieman lisää sisältöä näytön kaareville reunoille. Lisäksi laitteen hintataso on jo selvillä.

  Kun kevään S6 edgessä yksi erikoisuus oli People edge, eli mahdollisuus tuoda viisi suosikkiyhteystietoa nopeasti tavoitettaviksi reunanäytölle, on S6 edge+:ssa mahdollista lisätä reunaan toinen alasivu, johon voi asettaa viisi suosikkisovellusta. Lisäksi People edge on päivittynyt niin, että kun ennen pikavalinta mahdollisti soiton, tekstiviestin tai sähköpostin, on edge+:ssa vaihtoehtoja kuusi, eli soitto, tekstiviesti, sähköposti, videopuhelu sekä kuvan tai emoticonin lähettäminen. Edge+:n erikoisuuksista juorusi Phone Probe -sivusto.

  [​IMG]

  Erikoisuuksien lisäksi myös edge+:n hintatietoja on jo vuodettu, kun romanialainen jälleenmyyjä listasi puhelimen verkkokauppaansa. Laitteet poistettiin sittemmin sivuilta, mutta PhoneArena ehti napata hintatiedot talteen. Sivustolla listattiin 32:n ja 64 gigatavun tallennustiloilla varustetut mallit, joiden hinnat olivat noin 4036 ja 4530 leuta, eli hurjat 914 ja 1025 euroa. Oletettavasti tulossa on myös 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio, jonka hinta tullee olemaan vielä korkeampi.

  Tekniikan osalta romanialaismyyjän listaus ei enää yllätyksiä tarjonnut, eli aiempia huhuja vastaavasti spekseiksi kerrottiin 5,67-tuumainen näyttö, kahdeksanytiminen suoritin, neljä gigatavua RAM-muistia ja 16 megapikselin takakamera.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju