• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S6 Edge+ 32Gb

Tila
Ei auki vastauksille.

ewallu

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
14.11.2012
Viestit
51
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Iphone 5
Takuu
Kyllä, 7.2.2018 asti
Kuitti
Kyllä
Väri
Black Sapphire
Tallennustila
32Gb
Kunto
Erittäin hyvä, melko virheetön!
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
-
Sijainti
-
Toimitustavat
-
Myyjän nimi
-
Myyjän sähköposti
-
Myyjän puhelinnumero
-
Myydään 7.2.2016 ostettu Samsung Galaxy S6 Edge+ 32Gb. Puhelin on erinomaisessa kunnossa, uudesta asti käytetty suojakalvoa sekä suojakuorta (Ei tiputeltu). Käytetty vain ja ainoastaan Samsungin julkaisemia päivityksiä. Puhelimen kaikki tarvikkeet ovat hyvässä kunnossa.


Mukaan kuuluvat alkuperäiset tarvikkeet:

- Paketti
- Ohjekirjat
- Kuulokkeet
- Laturi
- Kuitti / Takuutodistus
- Neljä suojakuorta, joista Samsungin alkuperäinen FlipCover ja kolme muuta merkkikuorta


Kaupat voidaan tehdä kasvotusten tai lähetys postiennakkolla sovittavissa.
 

ewallu

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
14.11.2012
Viestit
51
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Iphone 5
Hintaa laskettu, tästä uudenveroinen luuri halvalla!
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom