• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S6 edge 219e!

Tila
Ei auki vastauksille.

Gabe123

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
56   0   0
Liittynyt
25.2.2015
Viestit
381
Reaktiopisteet
26
Puhelinmalli
Iphone 6
Takuu
Imei
Kuitti
Ei ole
Väri
Gold
Tallennustila
32
Kunto
Ok
Vaihto
Applen tuotteeseen
Hintapyyntö
219
Sijainti
Espoo
Toimitustavat
Sovittavissa
Myyjän nimi
gabe
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Myydään/vaihdetaan ok kuntoinen edge.
Pari naarmua löytyy edestä ja takaa, kuitenkin pelkkiä taskussa tulleita naarmuja. Ei ole tippunut eikä ole halkeamia. Mukaan paketti, laturi (samaungin oma mutta ei fastcharge) sekä 2 kpl käyttämättömiä suojakuoria joista toinen samsungin oma flippi.
Vaihdossa voi ehdottaa applen tuotteita.
 

Liitteet

 • IMG_4412.JPG
  IMG_4412.JPG
  252.3 KB · Katsottu: 87
 • IMG_4413.JPG
  IMG_4413.JPG
  244.9 KB · Katsottu: 85

t0m

Tunnettu jäsen
Palaute - 97.3%
36   1   0
Liittynyt
1.7.2007
Viestit
231
Reaktiopisteet
103
Tarjoon hintapyynnön ja noudan mielelläni.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.4.2015
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
0405226639
hei

tilalle 6kk ikää J5 ja euroja 100? ilmoita!!!
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom