• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S6 DUOS (dual-SIM)

Tila
Ei auki vastauksille.

kkirjala

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.11.2013
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
i-Mobile IQ XA
Takuu
kyllä
Kuitti
kyllä
Väri
musta
Tallennustila
32gb
Kunto
erinomainen/uusi
Vaihto
ei
Hintapyyntö
500
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
nouto, posti
Myyjän nimi
Kalle Kirjalainen
Myyjän sähköposti
kalle.kirjalainen@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
040-8232662
Myydään Galaxy S6:n dual-SIM-versio, joka soveltuu hyvin esim. jengille joka haluaa työ- ja privaattinumerot samaan puhelimeen (ei tarvetta kantaa kahta puhelinta taskussa), tai matkustaessa voi ottaa paikallisen data-SIM:n ilman että kotimaan numeron puhelut ja tekstiviestit eivät tavoita.

Muuten sama vehje kuin muualla myytävä yhden SIM:n versio. Myyn koska ajattelin sittenkin hankkia 64gb tallennustilalla olevan version samasta luurista, käytetty muutamia päiviä eli kunto on aivan kuin uusi. Myyn samaan hintaan kuin ostinkin eli 500 euroa, kaupan päälle saa karaistua lasia olevan näyttösuojan (arvo 25 euroa) sekä läpinäkyvän suojakotelon (arvo 15 euroa).

Liitteenä parit kuvat myytävästä laitteesta.
 

Liitteet

 • 20151220_152035.jpg
  20151220_152035.jpg
  257.7 KB · Katsottu: 89
 • 20151220_152159.jpg
  20151220_152159.jpg
  293.2 KB · Katsottu: 76
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom