• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Samsung Galaxy S6 32GB

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
24   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
352
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Ei taida olla voimassa
Kuitti
Juu
Väri
Musta
Tallennustila
32GB
Kunto
Ok
Vaihto
Joku muu saman hintaluokan / halvempi android
Hintapyyntö
190
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
F2F tai matkahuolto
Myyjän nimi
Joni V
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Eli musta 32GB GS6 vaihtoon. Luuri on ostettu mutama kk takaperin, mutta edellinen omistaja oli rootannut tämän ni takuuta ei taida olla? Nyt kuitenkin ihan samsungin orkkis softa sisässä. Näytössä valoa vasten näkyvää nirhaumaa/naarmua (ilmeisesti päässyt jotain likaa flipin ja näytön väliin) mutta mitään normaalikäytössä näyttö päällä näkyviä isompia naarmuja ei ole.

Mukaan laturi, kuulokkeet, joku takapuolen suojaava läpinäkyvä silikoonisuoja ja samsungin oma musta clear view cover. Orkkis pakkauskin periaatteessa löytyy, mutta siitä on pelkät "ulkokuoret" tallessa :)


Vaihdossa kiinnostaa ensisijaisesti sonyt. Joku Z2, Z3 tai Z3+,Z5 tai Xperia X olisi itselle ihan passeli. Toki muitakin merkkejä/malleja voi koittaa ehdottaa ja välirahat tapauskohtaisesti.


Vaihto ensisijaisesti F2F kotkassa. Jos lähettelyksi menee ni matkahuollon kautta ja tarvin vaihdokin ensin itselle (Ei ole mitään varaluuria).
 

Liitteet

 • IMG-20170205-WA0001.jpg
  IMG-20170205-WA0001.jpg
  121.5 KB · Katsottu: 99
 • IMG-20170205-WA0002.jpg
  IMG-20170205-WA0002.jpg
  74.5 KB · Katsottu: 89
Viimeksi muokattu:

Samppa221

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
20   0   0
Liittynyt
5.2.2017
Viestit
475
Reaktiopisteet
424
Puhelinmalli
12 Pro Max
Ei kyllä kotkaan ole menoa mutta paljon väliä tarviisi takuulliseen Z3 plussaan?
 

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
24   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
352
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Vaihtelee
Otetaas nyt vielä ylös.

Nyt myös myynnissä.
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom