• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung galaxy s5

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.1.2017
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
S7
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
16gb
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
120
Sijainti
Hämeenlinna/renko
Toimitustavat
Nouto/posti
Myyjän nimi
Ville
Myyjän sähköposti
Villeheikkinen3@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0400996114
Hyväkuntoinen galaxy s5. Kaikinpuolin siistikuntoinen. Näyttö ehjä ja latausluukkukin paikallaan. Näytössä lasinen suojakalvo. Samsungin alkuperäinen flippikotelo, kuminen suojakotelo, dot view kotelo ja laturi mukaan. Kulkeutuu arkisin hämeenlinnaan tai rengostakin saa noutaa.
 

Liitteet

 • 20170109_161659.jpg
  20170109_161659.jpg
  503.6 KB · Katsottu: 89

Mki2nd

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
25.6.2014
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Lumia 920
Tarjoan 100e ja noudan nyt viikolla.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.1.2017
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
S7
Tää meni jo pyyntihinnalla.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom