Samsung Galaxy S4 Mini käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja jyrE90, 10/7/13.

 1. jyrE90 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/07
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 compact
  Vajaan viikon perusteella ehkä paras puhelin, mitä mulla on ollut.
  Edellinen oli SII ja tässä kyl kaikki toimii paremmin, varsinkin kosketusnäyttöön ekan kerran täysin tyytyväinen.
  Tosin sisäänajovaihe vasta ja kalvokin matkalla tulossa.

  Ainut asia, mikä hiukan hämmentää, on tuon lataus/USB johdon hankala kytkeminen
  - pitää olla ihan oikeassa suunnassa että liittimeen menee- tuntuu et ohjaimet puuttuu reunoilta kokonaan. Pitänee ottaa suurennuslasi käteen, et onko jäysteitä jossain...
   
 2. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Oho, eikö täällä ole enempää uusia käyttäjiä tälle kun kommentteja ei näy? No itse ostin Markantalosta 399 e hintaan ja nyt pari pv ollut käytössä ja hyvältä vaikuttaa toistaiseksi. Ainoa mikä nyt alussa on häirinnyt, on se, että taskussa helposti sammuu, tai no buuttaa, jos tuo virtanappi jää pohjaan. Onko mitään asetusta näissä olemassa, että sammuisi ja buuttaisi napista vain kun näyttö on päällä? No ei kai, jos se buuttaukseen on tarkoitettu mutta 3 x käynyt jo. Kamera hakkaa 100 -0 edellisen HTC Desiren vastaavan, ja videokamera ja varsinkin äänenlaatu ainakin 100000 - 0. No kirjoitellaan lisää kun saadaan käyttoä alle.
   
 3. CeeCee

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/08
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Kovasti kiinnostaisi käyttökokemukset kyseisestä luurista. Itse mietin vaihtamista Galaxy S2:sta.
   
 4. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  En ole ottanut S4 Miniäni vielä käyttöön, mutta käyttöä edeltäviä tunnelmia voisi kertoilla. Ostin vajaa vuosi sitten S3 Minin, joka on ollut käytössä hyvä, mutta nälkä alkoi kasvamaan syödessä, ja koin tarvitsevani esim. paremman kameran. Miniin päädyin ylipäätään sen takia, että vaikka resurssit riittäisivät esim. S4:ään, niin yksi tärkeimmistä kriteereistäni luurissa on taskuystävällisyys. Nämä isommat mallit kun tahtovat esim. istuessa alkaa pilkistämään tai jopa putoamaan taskusta ulos. Myös se, että isompi ruutu (esim. 5") taskussa tarkoittaa, että suurempaan näyttöalaan kohdistuu enemmän painetta. Netistä löytyykin aika paljon juttuja siitä, että porukalla on suojakotelonkin kanssa mennyt taskussa "itsestään" S4:n näyttöjä rikki. Näin ollen pienempinäyttöinen malli on taskuun monessakin mielessä parempi.

  S4 Mini vaikuttaa siltä, että Samsung kuunteli sen kritiikin, mitä S3 Mini sai vesitettyjen specsiensä takia, ja teki tällä kertaa täyskokoista mallin tehokkuutta lähempänä olevan mallin. Alustavat arvostelut ovat olleet hyviä, sillä esim. GSM Arena arvioi akkukeston olevan ällistyttävän hyvä ja onpa kameran laadukkuutta kehuttu joissakin testikuvissa jopa S4:ää paremmiksi. Yleisin risu, mitä S4 Mini tuppaa saamaan, on se, että näyttö on "vain" qHD-laatua, eikä esim. 720p-laatua (mitä toki voisi odottaa n. 400 euron mallilta vuonna 2013). Toisaalta voisi kysyä, tarviiko pienempinäyttöisessä mallissa suurta tarkkuutta -- minusta esim. S3 Minin näyttö on ollut aivan hyvä. Joka tapauksessa S4 Minin näyttöä on kehuttu alemmasta resoluutiosta huolimatta erinomaiseksi ja asiaan voi vaikuttaa näytössä käytetty non-pentile matrix -- eräskin kirjoitteli, että vieräkkäin verrattuna S4:n näyttö ei ollut merkittävästi parempi. Näin ollen onkin itse asiassa hyvä, että resoluutio on mikä on, sillä luonnollisesti tarkempi näyttö söisi enemmän akkua.

  Viime hetkillä saakka mietin, pitäisikö sittenkin odotella HTC One Miniä. Toisaalta vajaa viikko sitten paljastuneet specsit toivat ilmi, että One Mini on merkittävästi S4 Miniä isompi. Kun tähän lisätään se, että One Minin kamera on päivänvalossa selvästi heikompi ja hämärässä Onea huonompi (koska siitä karsittiin pois OIS, jolla on merkitystä hämäräkuvauksessa), niin valinta oli helppo.

  Tänään saapuikin jo Spigenin näytönsuojus ja kunhan vielä Case-Maten suojakuori ja SIM-leikkuri saapuvat, niin kirjoittelen ensimmäisiä omia käyttökokemuksia.
   
 5. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Hyvin on luuri toiminut nyt kun on ollut parisen viikkoa käytössä. Akku kestää aika raskaalla käytöllä helposti pari päivää (sis. 1 spostin synkrointi, facebuukin synk. pelaamista, GPS ja Sport Tracker pari tuntia päivässä sekä muu käyttö). No peleistä Hill Climb Racingia on tullut hakattua, yksi ihme on että n. joka 5 x peli tahmaa jossain välissä todella paljon. Ihme homma kun vanhemmalla HTC Desirellä ei koskaan tapahtunut mitään tahmaamista, mutta tällä välillä useamman sekunninkin selvä grafiikan tahmaus tapahtuu.

  Ostin tuossa 32 G muistikortin, niin mahtuu musiikkia mukavasti, Power Amp on soittimena, joka tarjoaa kyllä IMO parhaat äänet ja tuo monesti biisistä esille pieniä nyjänsseja jota entinen Desire + Mixzing ei pystynyt tarjoamaan, joten se pari-kolme € tuohon ei mennyt hukkaan. Nettiyhteys on itsellä vain tuo DNA hitain ja halvin, ja Wifiä en ole käyttänyt, joten maximinopeuksista ei ole hajuakaan. Mutta hyvin riittää tämä 0.5 M yhteys omaan käyttöön.

  Tuon Sport Trackerin kanssa toimi aluksi kaikki mainiosti, sitten yhtäkkiä ei GPS enää löytänytkään sijainteja ja jäätyi yhteen kohtaan. No tuli asenneltua uudelleen ja kaikki mahdolliset, ennen kuin tajusin tuolta Google asetuksista sallia sijaintitiedot, jolloin alkoi myös Mapsi ja tuo pelittään mainiosti. Ihme kun ei siinä alussa tuota vaatinut.

  Tuon virtanapin paikan saisi kyllä vaihtaa Samsung sinne ylös esim. HTC:n tapaan, nyt farkkujen taskussa lähes joka pv buuttaa itsensä kerran. No ei tuo paljon haittaa kun tulee se käynnistysmusiikki, joten kertaakaan ei ole käynyt niin, että puhelin olisi jäänyt ilman pin koodia yhteydettömään tilaan. Ärsyttävää se on, varsinki kun se buuttaa tuon musiikinäänenvoimakkuuden, joka aina sen jälkeen antaa sen maailman typerimmän ilmoituksen, että "kovalla äänellä kuuntelu...." huh, eihän puhelin tajua, että kuuntelen itse vanhaa hiljaa soivaa rockia avoluurikuulokkeilla, joten aivan järjetön oletusasetus. No en osaa nyt enempää pistää tässä vaiheessa, kyselkää jos jotain kaipaatte, mutta aika lailla luuri täytää 100 % omat vaatimukset.
   
 6. Defiled Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/10
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus One
  Itselläni on ollut kyseinen puhelin nyt viikon käytössä.
  Kooltaan tämä on juuri sopiva, joten on helppo käyttää yhdellä kädellä. Näyttö on kirkas ja kaikki toimii sulavasti.

  Itselläni ei ole ollut tuota virtanappiongelmaa, vaikka puhelinta taskussa pidänkin ilman mitään suojia.

  Tästä asiasta en kyllä ole samaa mieltä, ellei GSM Arenan ällistyttävän hyvä tarkoita reilun päivän akun kestoa.
  Piuhan päähän saa laittaa joka yöksi, jos haluaa, että seuraavan päivän kestää akku.

  Käyttö on normaaleja puheluita muutamia kertoja päivään (~30min/päivä), satunnaisia viestejä, vähän netissä surffailua, sekä sähköpostien haku.
  Kaikki säädöt on tehty siten, että puhelin säästäisi akkua, mutta ei siltikään kestä kahta päivää millään, ei edes virransäästö päällä.
   
 7. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Aika ihmeellistä, ekat pari viikkoa meni niin, että akku kesti helposti 2 pv. Silloin tuli vielä uutta puhelinta näppäiltyä enemmän, nyt kun kaikki säädetty, yksi maili ja naamakirja päivittyy ja muuten normaalia käyttöä mut vähemmän ku esim. viikko sitten työkiireiden takia, niin akku kestää vain sen 1 pv ja illalla on jo 30 % maksimissaan jäljellä. Virransäästötilalla ei mitään apua asiaan. Teki sitten vielä puhelin niin viime viikolla, että vaikka näytti 100 % latauksessa, ei tullut sitä ilmoitusta, että akku täynnä, joka muut kerrat on tullu aina hetk siitä, kun prosentit on noussut tuohon. Akku meni myös ensi kertaa siihen 15 %, jolloin tuli ilmoitus että kannattaa ladata, näiden jälkeen on tuo akunkeston heikentyminen ilmentynyt. Esim. yön aikana Android järjestelmä näkyy suurimpana käyttäjänä ja alkanut kulua 20 - 30 % akkua yössä pelkässä valmiustilassa. Muuten kyllä edelleen todella mainio luuri ja kun vain tuo akunkesto olisi se 2pv normaalikulutuksella, niin menisi aika lailla juuri sopivalla koollaan ja hinta-laatusuhteellaan sinne kiitettävään arvosanaan. On tuo virtanappi ongelmakin vähentynyt, kun oppinut pitämään tuota "tiukassa" paikassa eri lailla taskussa.

  EDIT: Sen verran päivitystä, että perinteinen akku pois ja hetken päästä takaisin kikka tepsi, nyt taas yön aikana kului vain se 4-5% akusta ja aamun käyttänyt paljon ja 89 % vielä jäljellä kun eilisiltana ladattu. Toivottavasti tuo moinen ei iske sitten useammin samaa vikaa.
   
 8. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  No jatketaan yksinpuhelua sen verran, että tänään tuli 1. ohjelmistopäivitys, joka oli jotakuinkin tittelillä lisää vakautta. No en tiedä tekeekö jotain muutoksia vai ei mutta on nyt ainakin ladattu ja asentunut oikein 3g verkon kautta, vaikka ekalla koitoksella tuli virhe ja piti uudestaan ladata. Onneksi nyt ei sentään WiFiä moiset vaadi.
   
 9. Defiled Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/10
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus One
  Tein tuon akku pois ja takaisin paikalleen, ja sen ansiosta sain akun kestämään yli 2pv yhdellä latauksella ja normaalilla käytöllä.
  Ihmeelliset asiat näyttävät vaikuttavan tuohon akun kulutukseen...
  Taitaa nämä akun keston vaihtelut olla ihan ominaista tälle puhelimelle, myös ulkomaalaisilla forumeilla on ollut samanlaisesta vaihtelusta puhetta.

  Uusinta päivitystä en ole vielä asentanut, vaikka on monta kertaa jo siitä puhelin ilmoittanut.
   
 10. Oxymo

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/13
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung s2
  moi,
  Piti ihan rekisteröityä tänne kysyäkseni tämmöistä ihme ongelmaa. Emäntä osti n.2 viikkoa sitten uuden s4 minin.
  Muuten toimii puhelin moitteettomasti ja sujuvasti(kateutta). Mutta puhelimen omalla internet selaimella kun yrittää mennä mobiili hotmail sivulle niin heittää automaattisesti desktop näkymän päälle mikä tekee sähköpostien lukemisesta mahdotonta. Onko kenelläkään ollut tämmöistä ongelmaa?
  Ja ei kuulemma halua erillistä sähköposti ohjelmaa mikä hakis postit. Kokeilin jo poistaa kaikki tiedot selaimesta mutta ei apua vaivaan.
   
 11. Osama

  Osama Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/04
  Viestit:
  1386
  Tykkäykset:
  164
  Ainakin boat browserilla menee mobile sivulle mukisematta. Tosin en hotmailia muuten käytä mutta mobiilisivu aukesi normaalisti.

  Jaa, jos menee Hotmail.com sivulle ni tulee desktop mutta liven sivuilla toimii mobile. Eikö se nykyään oo sama palvelu? Voin olla toki väärässä :p
   
 12. Oxymo

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/13
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung s2
  Vaikka kirjautuis mobiili sivun kautta niin väkisin tulee desktop moodi päälle. Kokeilin itaekkin chromea kännykässä niin sama homma.
  Mulla puhelimena s2. Eiks live ja hotmail ole sama palvelu :)
   
 13. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  Pääsin vasta tänään ottamaan luurin käyttöön, kun en halunnut suoda DNA:lle tyydytystä nylkeä minulta 10 euroa micro-simistä (tilasin Deal Extremestä sim-leikkurin). En tiedä sitten, onko minullakin akkukesto hyvä vain tässä alkutaipaleella, mutta kyllä tässä S4 Minissä on esim. S3 Miniä paljon parempi akkukesto. Käytin tästä päivästä useamman tunnin erinäisten appsien asenteluun (varmaan +20 appsia asensin), asetusten säätämiseen, kaikenlaiseen testailuun (kamera yms.) ja tuon ylhäällä mainitun päivityksen tekemiseen, eikä akku ole vieläkään alle 80%:n. Tällä tahdilla joudun seuraavan kerran lataamaan akkua parin päivän päästä. Kevysti paras akkukesto missään testaamassani älypuhelimessa!

  Noin muuten S4 Mini tuntuu laadukkaalta, ja kamera on selkeästi parempi kuin S3 Minin 5MP:n malli. Käytän Minin kanssa Case-Maten Tough -kuorta, ja oli ilo huomata, että myös siinä on parannusta tullut S3 Mini -versioon nähden: painikkeet ovat paljon kevyemmät ja mukavantuntuisemmat.

  Vaikka HTC One Mini saikin GSM Arenalta odotettua paremman arvion, niin jopa siellä oltiin sitä mieltä, että S4 Mini vie voiton monessa kategoriassa. Mitä siihen paljon puhuttuun qHD-resoluutioon sitten tulee, niin minusta S3 Minissä oli jo hyvä kuva, ja tässä on vielä parempi. Luettavuus ei ole missään kännykässä ollut ongelma, ja mikäli HD-kuvia haluaa katsella, niin ne voi vaikka ladata Retina iPadiin.

  Erittäin tyytyväinen olen tässä vaiheessa hankintaan!
   
 14. Defiled Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/10
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus One
  Nyt tuon akun poiston ja takaisin laiton jälkeen puhelimessa on ruvennut kestämään akku kevyesti yli 2pv.
  Myös tuo päivitys asennettu, tiedä sitten onko siitä ollut jotain apua.

  Itselläni on myös tuo Case-Mate tough kuori ja on kyllä todella hyvän tuntuinen. Ei liian paksu, mutta suojaa hyvin. Itse varsinkin tykkään etupuolelle tulevista pienistä reunuksista, jotka suojaavat näyttöä esim. kun laittaa puhelimen pöydälle.

  Nyt pidemmän kokemuksen jälkeen siis on positiiviset kokemukset, kun tuo akun kestokin on parantunut.
   
 15. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Ei mulla ainakaan DNA kaupassa veloitettu mitään normi-SIM:n vaihtamisesta micro-SIM:in, mihin kai Legend82 tuolla yllä viittasi.

  Ei päivitys mullekaan mitään huomattavia muutoksia ole tuonut, tuo akun kesto on pysynyt samana tuon akku pois ja takaisin tekemisen jälkeen, 2 pv kestää kovalla käytöllä ja vielä toisen päivän iltana on se 20 - 30 % akkua, joten menisi tarvittaessa pitempäänkin. Todellakin siis plussaa akunkestosta.

  Kaikki sovellukset toimivat mainiosti ja nykimättä, poikkeuksena edelleen tuo Hill Climb, joka nykii joka pidempi pelikerta, otin tuosta esim. taustadatan pois, että jos johtuisi mainosten lataamisesta, mutta ei apua. Sinänsä ärsyttävä ja ihme homma, kun tosiaan vanhassa HTC Desiressä toimi ihan ilman mitään nykymisiä.

  Kameraa on tullut käytettyä nyt enemmän, todellakin mainio kamera ja paras tähän saakka, mitä on tullut kännykkäkameroissa testattua. Esim. vastavaloon aurinkoa vasten saa automaattiasetuksillakin hyviä kuvia, keikalla tuli taas automaatilla liian valoisia, mutta helposti sai sen valotusarvoa muuttamalla tuoltakin oikein hyviä kuvia. Tärinän eston kun ottaa pois saa tälläkin parempia kuin se päällä käden täristessä, näin ollut aiemmissakin, joten tuon toiminnon olemassaoloa en tajua. Videokamera myös mainio, mutta vaatii hieman totuttelua, kun tuohan ottaa äänen molemmista mikrofoneista, joten aika helposti vanhalla kuvausotteella saa taltioitua mainion kuvan mutta vain monoäänellä :D
   
 16. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  Varmistitko tämän, sillä DNA:n omilla keskustelufoorumeillakin taidettiin mainita DNA:n taholta, että SIM-kortin vaihto pienempään maksaa 10 euroa. Mainittakoon tähän myös se, että jotkut ovat netissä päivitelleet sitä, että esim. DNA:lla eivät sanoneet vaihdon aikana mitään, mutta se kymmenen euron maksu näkyi sitten seuraavassa kännykkälaskussa. Anyway, DX:n SIM-leikkuri (maksoi alle viisi euroa kaikkine kuluineen, löytyy varta vasten Galaxy S4:lle tehty malli :D) toimi erinomaisesti, joskin kannattaa silti varmistaa, että SIM-kortti on juuri oikeassa kohdassa leikkurissa.

  Eilen luin vinkkejä S4-luurille (suurin osa pätee S4 Miniinkin) netistä ja samalla tuli hoksattua nuo kätevät äänikomennot, millä voi napsaista kameralla kuvan tai tallentaa videota. Useammalla foorumilla oli myös vinkki mennä Sovelluskehittäjien asetuksiin (saa esille pikkukikalla) ja kytkeä pois päältä Ikkuna-anim. mittakaava, Siirtymäanimaation mittakaava sekä Animaattorin kestoasteikko. Nämä liittyvät ilmeisesti jollain tapaa TouchWizin animaatioihin, joskaan en huomannut pahemmin mitään muuttuneen, kun kytkin nuo pois päältä. Anyway, TouchWizin pitäisi nopeutua tällä tempulla, ja olinkin huomaavinani pientä nopeuden kasvua. Olen kytkenyt myös S-Voicen pois Home-näppäimestä, kuten netissä on neuvottu.

  Akkukestosta vielä sen verran, että viime yönä akku oli vihdoinkin loppunut, joten kolmisen päivää akku kesti, vaikka asensin monta ohjelmaa, testailin kameraa, katsoin pari videoklippiä ja selasin nettiä. Mobiilidataa en tosin kamalasti käyttänyt, koska käytän Wi-fiä kotosalla.
   
 17. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  ^Ahaa, no pitää odottaa seuraava lasku ja katsoa, liikkeessä Kannelmäen Prismalla myyjä totesi, ettei maksa mitään. Kerron kun seuraava lasku joskus paukahtaa. Itsellä kun työpuhelin, niin ei juuri puhelinkustannuksia tule ja nettikin nyt ilmainen, kun Welhon laajakaistan kanssa sen saa aina maksutta toisen yhteyden DNA:lta.

  Kiitti vinkeistä, mutta toki jos jaksat noihin linkkejä edes laitella, niin ei tarvi sitten jokaisen tuntia tai toista googlessa seikkailla, että kaikki vinkit löytää. S-voicen lopetin itse sovellusvalikosta ja en tiedä tarkoititko tuolla Home-valikolla niitä aktiivisia sovelluksia, johon pääsee sen "kakun" kautta kun on ensin pitkään painanut home näppäintä.
   
 18. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2251491

  Tuossa on aika hyvä kokoelma noita vinkkejä, ja ensimmäisenä löytyy tuo TouchWizin nopeutuskikka Sovelluskehittäjien asetuksien (Asetukset->Lisää->Tietoja laitteesta-> 7xtäppäys Koontiversio kohtaan) kautta. Mitä tulee tuohon S-Voiceen, niin tarkoitin siis sitä, että kytkee sen pois, ettei se ilmaannu painaessa kahteen kertaan Home-näppäintä.

  http://blog.laptopmag.com/how-to-speed-up-galaxy-s4 (S-Voicen kytkeminen pois Home-näppäimestä)


  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että on paljon hyödyllisempää itse tehdä hieman taustatyötä kuin että lukee vain joltain foorumilta yksittäisen ihmisen mielipiteen vaikkapa nyt siitä, mitä S4-kikkoja kannattaa tehdä. Vaikka usein tuleekin tehtyä tuntien taustatyötä, niin noiden S4-kikkojen löytäminen ja niihin perehtyminen vei ehkä 10-15 minuuttia (googleen hakutermi "s4 tips"). Siinä oppii samalla paljon muuta ja ymmärtää kokonaisvaltaisemmin kännykän toimintaa. Ymmärrän toki sitten sen, jos esim. kielimuuri asettuu esteeksi (englanniksihan nuo kaikkein helpoiten löytää).
   
 19. jyrE90 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/07
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 compact
  Kuukausi yhteiseloa S4 minin kanssa.
  Edelleen tyytyväinen.

  Päivityksen jälkeen olen pari kertaa törmännyt ongelmaan, ettei näyttö reagoi hetkeen kosketukseen. Useinmiten yläreunasta ei ole saanut tuota ilmoitusnäyttöä vedettyä alas, vaikka muita juttuja onkin saanut tehtyä. Ongelma poistunut itsekseen.

  Hommasin myös Samsun oman S-view Flip-coverin. Sen jälkeen puhelin eilen tilttasi täysin- siis ihan "vain" laitteen puhelinpuoli. Laite palautui entiselleen vasta uudelleen käynnistyksen jälkeen. Saattoi johtua tuosta coveristakin, mutta jotenkin minusta kaikenkaikkiaan tuntuu, ettei vakaus ole ainakaan lisääntynyt päivityksen myötä.
   
 20. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos näistä, ei ole kielimuuriongelmaa vaan aikaongelma etsiä ja tutustua tarpeeksi tietoihin. En toki nyt koskaan missään muussakaan asiassa luota vain yhden ihmisen mielipiteeseen tai vain yhteen lähteeseen, vaan niin useaan kun aika antaa myöten. Tätä taas helpottaa merkittävästi se, että jos joku kirjoittaja viittaa johonkin vinkkeihin niitä selittämättä, niin linkkaa ne samalla kun ne kuitenkin "käsillä" ovat. Joten kiitos että jaksoit nuo tuohon postata vielä erikseen ja hyviä vinkkejähän tuossa muutamia on.

  En ollut huomannutkaan tuota koko S-voicen käyttöä tuon Home näppäimen kautta, mutta pari kertaa se on vanhingossa tullut, joten hyvä se oli saada siitä nyt pois kun ei tuota itse mihinkään tarvitse. En ole mitään tahmausta puhelimessa koskaan huomannut, joten tuota animaatioiden poista ei tunnu tarpeellisesta kokeillakaan. Mutta hyvä oli oppia miten saa tuon sovelluskehittäjien asetukset näkyviin ja ajan kanssa sitten näitäkin mahdollisesti testailla.
   

Jaa tämä viestiketju