• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128Gt

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.4.2021
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S21 Ultra
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Ostopaikka
DNA
Väri
Cosmic Gray
Tallennustila
128Gt
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
630
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto
Erittäin hyväkuntoinen puhelin, noin vuoden käytössä ollut. Ei halkeamia tai naarmuja. Akun kunnosta pyritty pitämään huolta, ei esim. päästetty täysin tyhjäksi.

Mukana tulee käyttämätön Samsung Smart Clear View suojakotelo sekä kirkas Samsung suojakuori (käytetty).

Puhelimessa on alkuperäinen näytönsuojakalvo, jossa on luonnollisesti jo käytön jälkiä.

Puhelin ostettu 3/2020. Takuukuitti löytyy. Normaalin 2v takuun päälle DNA:n rajoitettu takuu 3 vuoteen saakka.

Nouto Helsingin Laajasalosta tai mahdollisuuksien mukaan toimitus esim. keskustaan.

Myynnissä myös muualla.
 

Liitteet

 • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kuva 1.jpg
  Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kuva 1.jpg
  209.5 KB · Katsottu: 17
 • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kuva 2.jpg
  Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kuva 2.jpg
  154.9 KB · Katsottu: 17
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom